| SonicAndrei a întrebat:

PROBLEMĂ URGENTĂ :

Mă enerva că îmi sacada GTA 4 (îmi merge pe High) așa că am încercat să-i fac update. Update-ul „a reușit" (de fapt, nu l-am lăsat să dezinstaleze RockStar Games) dar nu mă mai lasă să intru pe joc. Îmi dă eroarea :
„The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."

Apoi am încercat să iau alt update (acesta nu de pe site-ul oficial) dar l-am stricat mai tare. Acum îmi zice „GTA 4 has stopped working" - la „Details" îmi zice că numele problemei e „BEX".

Jocul e original, dar CD-ul e al unui prieten (nu ne vedem până nu începe școala) - deci nu pot da repair.

Știe cineva ce pot face?
Îl pot lua de pe internet, dar numai dacă știe cineva un link bun (jocul complet, fără viruși, cu ultima versiune de joc).

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta frate si singur, ce trebuie sa iti vina tot mura-n gura? Informeaza-te unde se gaseste jocul ( nu pun link aici, nici sursa, deoarece pentru astia ca voi care nu cititi regulamentul site-ului, e interzisa pirateria aici si incurajarea ei ). Ai jocul, cauti update si il instalezi. Nu e mare lucru. Bafta.

| SonicAndrei explică (pentru anonim_4396):

Știam și varianta să caut singur jocul, dar acum sunt la țară și mi se downloadează mai încet. Căutam o variantă mai scurtă. Oricum, cred că acum l-am stricat de tot și trebuie să-l reinstalez.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SonicAndrei):

DIn nefericire nu vad alta varianta mai scurta. Ti-as da imprumut DVD-ul meu cu jocul, dar nu cred ca suntem din acelasi sat laughing.