| Grigore1239 a întrebat:

RASPUNDETIMI! Ce parerea veti despre placile video nVidia GeForce 7300 GS si nVidia GeForce 7600 GT? Vreau sa-mi cumpar una si nu stiu pe care s-o iau.NU AM BANI DE UNA MAI PERFORMANTA ASA CA NU-M ZICETI CA AMANDOUA SUNT VECHITURI!

13 răspunsuri:
| BadWaffle a răspuns:

7600GT clar e mai performanta... cam la fel de performanta ca 8600GT, dar nu te astepta sa te joci pe ea jocuri de ultima generatie happy

Răspuns utilizator avertizat
| BadWaffle a răspuns (pentru Grigore1239):

Http://www.gpureview.com/geforce-7200-gs-card-516.html

sunt variante de la 64mb la 512mb, dar oricum e irelevant si cu 512mb, e mult prea slaba.

Suna si intreaba, doar nu faci comanda aiurea happy

Ram-ul dedicat al placii video nu inseamna neaparat ca va fi si mai performanta. dintre 7200 GS 512mb si 7600GT 256mb... 7600GT va fi mai performanta de departe. e nevoie de mai mult ram pe o placa video cand joci la rezolutii mai mari, sau cum sunt jocurile din ziua de azi cu texturi mari. dar conteaza foarte mult frecventa procesorului placii video cat si generatia si frecventa memorieri placii video + alte detalii tehnice happy.
ce procesor / placa de baza / ram ai?
iar despre cei care vand, nu sunt din acelasi oras cu tine?

Recomandarea mea ar fi sa schimbi platforma. chiar si cu 7600GT te-ar tine pe loc procesorul, 512mb ram... e putin, macar 1/2gb. dar eu zic ca e cam inutil sa mai investesti in sistemul asta, poate reusesti sa-l schimbi treptat cu alta platforma, minim un dual core, DDR2 ram.

Ai putea sa te orientezi pe forumuri gen computergames, sunt destui care vand, fii atent si la utilizatorii de pe forum, daca au mai vandut, daca il recomanda 'lumea'. unii mai au si garantie pe componente.