Solitaire merge beton.
P.S. De la ce groapa de gunoi ai luat sistemul ala? Acusi trebuie' sa ii faci buletin, daca nu are deja!
Apropo am calculatorul de 7 ani ![]()
Nu te cred ca ai cumparat in 2005 calculator NOU cu S3 Pro Savage! Nu de alta, dar chipsetul asta video a fost lansat in 1999...
Sa stii ca am dat 28 de milioane pe el si nu te mint :p
Mai mult decit trist. Ce configuratie are?
1.8 ghz amd duron ram 2 gb
Omfg, cine e nermernicul care te-a prostit in halul asta?
Frate atunci calculatoarele erau scumpe si nu ma fraierit nimeni apropo l-am cumparat de la altex
Nu erau in halul asta, aveam calculator atunci. Daca ai zis "Altex" deja totul a devenit clar. Las' ca poate de data asta nu il iei din Domo sau Carrefour...
Ma ce nu intelegi, de acolo l-am luat apropo tu ce configuratie ai la calculator?
Am inteles, doar ca e ridicol pretul, probabil era inainte de a trece la "aproape ieftin si prost", in perioada "foarte scump si prost"... sau poate l-ai luat in rate.
Eu am i3 2120/GA-B75M-D3V(placa de baza pentru saraci)/8 GB ram/HD 4770 video/SSD 120GB+HDD 1TB interne, rack 2 TB extern, monitor de 19" (LG 1972H, reparat in primavara, are vreo 4 ani acusi dar tot nu gasesc ceva nou care sa se vada la fel de bine si sa nu coste 5000 RON sau mai mult...)/Asus Xonar DS+Logitech X-230/tastatura A4 Tech Anti-RSI+mouse Logitech de-ala pentru saraci de la laptop, ca placa de baza are doar un port PS/2 si mouse-ul vechi era PS/2, ca si tastatura. Carcasa Nexus Caterpillar, cooler Scythe Katana3, sursa Sirtec 400W, e mai silentios decit multe laptopuri pe care le-am vazut, inclusiv al meu cind e in High Performance mode.
...da, laptopul meu fiind de prin toamna lui 2009, un ASUS cu AMD RM-75 Turion/HD 4570 video/HDD 320GB/4GB ram/display de 17.3 wide (1600X900).
Nimic senzational/foarte scump in cele de mai sus, doar chestii luate ca sa satisfaca una sau mai multe cerinte si, pe cit posibil, cele cu cel mai bun raport performanta/calitate/pret.
A, ar fi interesant sa iti povestesc despre PRIMUL meu calculator. Aia se intimpla prin 1997, cind nu aveam acces la net de nici o culoare, insa am putut sa stau sa ma documentez de prin Chip si alte reviste, sa intreb pe la unii la altii, sa dau telefoane la firme in Bucuresti (eu fiind in Rm-Sarat in vremea respectiva), ca intr-un final sa ma duc la Bucuresti si sa imi fac calculatorul din bucati la o firma de bloc a unor baieti care imi fusesera recomandati de o cunostinta a unei cunostinte... Sistemul ala a mers bine mersi vreo 4 ani pina i-am facut vint si l-am inlocuit cu altceva, chiar tin minte si configuratia, insa ideea e ca nu ai scuza ca, in anul de gratie 2012, sa te duci ca vita si sa iti iei o mizerie de sistem gata asamblat de la Altex/DOMO/Media Galaxy sau de prin vreun supermarket.
Mario...da o sa ti se vada un pic in reluare. Pune frate mana si i-ati o placa video calumea.
E incorporata n-am cei face
si oricum o sa imi iau altu
Ionutz_Ionut_1989 întreabă:
Mario2812 întreabă: