| andreiul23 a întrebat:

De 2 zile ma joc metin2 ro
Dati-mi si mie niste ghiduri de incepatori,monstri,caractere, mapuri, misiuni(misiunile de la ultima actualizare), etc.

NU VREAU RESPUNSURI GEN LASA METINU PIERZI VIATA
SAU JOACATE ALT METIN ASTA E PROST.

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| anonim346575 a răspuns:

Http://board.metin2.ro/......caractere/ este ghidul pentru caractere

http://board.metin2.ro/......ghid-sefi/ acesta este pentru monstri dar numai pentru boss( adica sefi cei mai tari) sa zic asa

nu este un ghid penntru mape dar ai sa le inveti u

cum se faci bani :
Pentru inceput incearca sa faci lvl mai mare nu poti sa faci bani la lvl 10-20 n-ai cum, dupa ce faci lvl 20 + cauta monstri la care pica arme armuri rare sunt anumiti monstri dar pica greu dupa ce faci lvl 25+ poti sa te duci in temnita maimutelor usoare este in map2 si omori ca sa pice medali de cal care costa cam 100k -150k(150.000 yang) dupa ce ajungi la lvl 30 poti incepe sa pescuesti faci bani multi din pescuit poti sa prinzi pestisi sai vinzi ori sai desfaci sa fice skoica care la randul ei daca o desfaci pica perla dar rar si la pesti pica rar skoica la randul ei perla pica la fel am deschis zeci de skoici a fost de nu mia picat nimic pe leonis o skoica este cam 1.3-1.6 maxim (1kk=1 milion yang)oricum pica greu in functie de noroc eu cumparam inventare de pesti si nu pica mai nimic 1 skoica la inventar s-a intamplat sami pice a fost de nu mia picat deloc oricum din pesti faci bani multi pretul lor depinde in functie pe ce servar joci pe servar Leonis un peste este cam 50k-70k poate chiar 80k (50k=50.000yang 70=70.000 etc)cam atat bafta

0 răspunsuri: