| David000000 a întrebat:

doresc sa stiu de ce la pc meu cand dau star run dxdiag enter si cand dau la setari video nu imi apare nici ce fel de placa am nici de cat o am precizez am windows xp

3 răspunsuri:
| Dante30 a răspuns:

Salut, fara a parea arogant sau asa ceva mai ai multe de invatat, nu ai instalat driverul video.

| David000000 explică (pentru Dante30):

Stiu pai cand instalez nVIDIA GeForce 7300 GS si zice acolo sa dau restart sa isi ia efectu nu imi mai apare nimic pe ecran adica se deschide si cand trebuie sa apara windwos mare pe ecran e negru dupa trebuie sa dau restart si sa dau deschidere windows cu modificari normale si atunci merge

| Dante30 a răspuns (pentru David000000):

Hmm posibil sa ai placa video pe moarte mai ales ca e destul de veche, sau atunci cand instalezi driverul iti trece la o rezolutie prea mare pe care monitorul tau nu o suporta si intra in no gamma mode, uitate la placa video daca inca mai merge coolerul ei daca da atunci inca exista posibilitatea ca ea sa fie de vina, atunci incerci cu o placa video de la un prieten instalezi din nou driverul nVIDIA /amd si daca nu ai probleme atunci placa video e pe moarte garantat.