Https://www.youtube.com/watch?v=GwxePvD0DzQ&list=UU08ANfneeTCBRgwXOXbTunA
Sunt bug-uri majore de la joc.
GTA IV e un joc tare prost optimizat, ramul si procesorul sunt OK pentru jocul asta, dar placa video e foarte slaba. Cred ca din cauza asta ti se misca sacadat
Daca placa aia e slaba, uni joaca pe ea ac4 in mediu cu 40+ si ac4 e cam la fel de prost optimizat, deci nu vad de ce zici ca e slaba, cred ca zici doar ca sa te afli in treaba.
), esti asa naiv de crezi toate prostiile de pe net?! eu am gtx 650 si nu reusesc sa joc ac4 asa cum doresc si tu imi zici ca antichitatea aia il duce pe mediu la 40+ fps?!
(recunosc ca e posibila performanta asta la o rezolutie de 480x600)
Fratee, eu vorbesc din experienta nu ca sa ma aflu in treaba
Si tu crezi ca eu sunt retard sa citesc pe net ca toti idioti? Si eu iti zic din experienta ca am jucat ac4, si ce antichitate visezi ma? Placile din seria HD5000 mai duc jocuri de acum in high, tu cred ca esti genu care se ia numai dupa site-uri retarde gen game debate ca altfel nu imi explica ce grozavenie ai spus.
WTF, man?! Eu ma dau batut... am avut pana acum 1 an jumate 9600GT si caraia in jocuri mai noi, iar tu imi spui ca hd 5450 duce AC4 pe mediu...
Si eu nu te inteleg p-l-m ce e 9600GT si ce e HD5450 doamne
, in fine eu ti-am zis uni pe placa aia care zici tu ca e un jaf joaca ac4 in low sau in mediu cu 40+ fps, eu nu am putut experimenta jocu macar pe mediu cu 30 fps, avand un **** vechi de gt 220 1gb, abia l-am jucat in low cu 30 fps pe 1280x1024. Oricum e prost optimizat si are dropuri de fps cand vrea el. Daca il incercam pe mediu 25 scoteam.
Mario2812 întreabă: