| Norbert97 a întrebat:

Salut am o problema.Am cumparat acum un an un laptop nou din real cu 4 gb ram 2.3 GHz dual core si 512 mb placa video Intel(32biti) eu joc un joc online numit Crossfire(EU) asemanator cu counter strike.Problema e ca am foarte mic FPS am in jur de 25-40 din ce cauza e asa de mic? cand intru sa joc desigur inchid tot ce ruleaza cu internetul. Exista un program care sal mareasca macar pana la 70-80? am incercat Game Booster 3 nu ajuta la nimic! Vreau un raspuns cat mai folositor! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| UnknownError a răspuns:

S-ar putea sa fie din cauza procesorului are putini ghz normal ar fi trebuit sa ai de 2.5 ghz si era mai ok si te-ai uitat in task manager sa vezi ce procese ruleaza?
si eu ma joc crossfire europe si nu am problema asta

2 răspunsuri:
| RichardCezar a răspuns:

E de la placa video. Cum sa scoti 70 FPS cu o placa integrata de 512MB? Pune si tu pe low sau very low jocul.

| Sarius1994 a răspuns:

Incearca sa te duci la optiuni la joc si da totu la low si da off la celelalte optiuni nefolositoare e ciudat eu am pc mult la low si stiu ca jucam tu totu la maxim fara probleme oricum lasa jocu ala mai bine te bagi la un CoD ceva e mai bine