| Everard a întrebat:

Am si eu o nelamurire, as vrea sa-mi achizitionez jocul "Grand Theft Auto V" pe steam deoarece este la reducere si as vrea sa stiu cum ruleaza jocul pe un procesor Intel core i3 cu 2.3 GHz, cu o placa Nvidia GeForce 710M cu 2GB dedicated VRAM, 4 GB DDR3 Memory, 500 GB HDD? Astept un raspuns serios,fara hate nu ma pricep prea bine la calculatoare, dau funda.

Răspuns Câştigător
| georgeenglezu2016 a răspuns:

Mda e bun ca ai acei 4 gb de ram daca aveai 6 sau 8 gb de ram era bun windows 7 ultimate 64 bit sau windows 8.1 64 bit fa-ti un upgrade la pc si vei vedea lucrurile altfel, mai adauga si tu o placuta de 4 gb de ram si schimba windows-ul la alegerea cea pe care o vrei si care iti este mai usoara, dar parerea mea este sa ai windows 7 64 bit ultimate

| Everard explică (pentru georgeenglezu2016):

Poti marii de la 32 bit la 64?

| georgeenglezu2016 a răspuns (pentru Everard):

Nu, trebuie sa instalezi windows 7 pe 64 bit nu poti mari nimic

5 răspunsuri:
| georgeenglezu2016 a răspuns:

Pai in primul rand ai 4 gb de ram, era bine daca aveai cel 6 gb sau 8gb, placa video este buna, hard la fel si procesorul este bunicel, o sa iti mearga gta v dar cu lag din cauza memorii ram mai adauga o placuta de 4 gb de ram si iti va merge mai bine, insa trebuie sa intri la setari daca ai instala gta v si sa alegi setari pe minim, sau normal, low asa si cu grija la direct x cand vei schimba acolo va aparea si ceva cu rosu si din ce in ce mai bine inainte de toate astea trebuie sa alegi pe performance intri la control panel, alegi large undeva in dreapta sus cauti power options si click performance, depinde si de windows si pe cat bit ai

| Everard explică (pentru georgeenglezu2016):

Am windows 7 professional pe 32 bit

| Filip_Seba_1999 a răspuns:

Vezi aici: https://www.systemrequirementslab.com/cyri
Merge cu aproape orice joc.