| yonyonutz a întrebat:

Am si eu o problema. Mi-am cumparat un pc de la Altex, pc-ul este Mirya Vision V29. Are 16 ram, procesor Intel i5-8400, placa video Amd Radeon rx580 8gb. Toata treaba este ca am fps-urile scazute in toate jocurile. In cs go am doar 80 maxim, Fornite 60, restul nu mai zic... sub 60. Ma poate ajuta cineva, va rog?

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Cum ai fps-urile "scazute"? Au fost mai "ridicate"? Pe ce setari joci? Ai windows-ul curat instalat, optimizat, ultimele drivere, sau versiuni diverse de drivere instalate, jocul dat pe high performance si adaugat in control panel la Ati? Urmareste temperaturile, fa-i un benchmark, testeaza fiecare componenta cu un anumit program (hdd / ssd hdd sentinel, cpu/gpu core temp, xpertool, uningine, cinebench etc. ...ramii cu memtest..vezi ce pica. Vezi sa ai profilul la rami sa iti mearga pe 2400 sau 2666 in functie de ce rami ai si tot asa. Sunt multe "cauze"

| yonyonutz explică (pentru CM7YRE):

Imi poti da un Facebook / skype / insta /, ceva sa putem vorbi mai multe? Nu prea ma descurc cu toate astea.

| CM7YRE a răspuns (pentru yonyonutz):

Am acelasi user peste tot, Facebook la pagina mea. Daca dai mesaj, precizeaza userul de pe TPU. Nu-mi pierd timpul si ajut cand pot, cu ce pot gratis. Daca vrei ajutorul meu in timpul meu, costa. Accepti "conditiile" (plus altele) ok; nu, iarasi ok.