| Zuupass a întrebat:

Salut happy as dori sa ma ajutati cu ceva happy as dori sa imi deschid un canal de gaming dar nu am microfon adecvat sad totusi am strans 120 ron pentru am lua unul happy as dori sa imi dati un link de unde as putea alege un microfon happy Multumesc

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu microfonul e problema, ci placa de sunet/intrarea audio. Iti spun asta in cunostinta de cauza. Ia o placa de sunet ca lumea, macar un creative/xonar de-alea ieftine in jur de 100 RON.

| Zuupass explică (pentru KodrutZ):

Am microfonul lipit de casti si eu as dori sa fac un canal de gaming adica sa filmez insa acest microfon nu e bun fiindca nu se aude pe filmare de aceea as dori sa cum un microfon de pus pe masa ca sa se auda bine happy dar nu stiu de unde sa cumpar la acesti bani..nu are legatura cu calculatorul

| Zuupass explică (pentru KodrutZ):

Multumesc happy arata bine si e si foarte ieftin! si sincer arata ca un blue yeti laughing am vazut si videoclipuri facute cu acest microfon si suna bine happy Multumesc!

| KodrutZ a răspuns (pentru Zuupass):

Cu placere! Sa nu uit, foloseste 92WQ7UMX la checkout daca iei de la pcgarage ca sa mai primesti oleaca de reducere - 1%, mai exact.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Acelasi copil cu vise mari.O conectiune la net de cel putin 1 GB pe secunda si un calculator nou si scump sau stai 3-4 ore sa randeze un video de 20 de minute.E o cauza pierduta.