| Jtedhajaj a întrebat:

Salut,care imi poate explica mai multe despre league of legends, am inceput sa ma joc dar nu stiu prea multe

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Saddest a răspuns:

Fiecare campion are 4abilitati, QWER acestea sunt tastele standard pentru a folosi abilitatile campionilor(abilitatile sunt diferite de la campion la campion). Fiecare din echipa are un rol(1TOP, 1jungle, 1mid, 2bot(adc si support)). Top este cararea aceea din partea de sus a hartii, mid cea de mijloc si bot cea de jos iar jungle toata jungla.Mai sunt si 2skill-uri pe care le poti alege tu in functie de lane-ul pe care joci sau stilul tau de joc, la inceput iti recomand sa joci garen deoarece e un campion foarte usor pana prinzi jocul si dupa poti sa cauti altul pe care sa il cumperi si asa mai departe. Garen este un campion de top, dupa ce faci niste bani poti sa il iei pe teemo(este de asemenea usor de jucat si foarte puternic la cat de usor se joaca). Cam astea sunt lucrurile de baza pe care trebuie sa le stii, te misti cu click dreapta apropo si sa iti cumperi iteme. Poti cauta pe internet un build pe care sa il folosesti(buildurile difera in functie de campionul jucat, poti cauta build garen daca joci garen). Funda?

0 răspunsuri: