| AndreyBoy62 a întrebat:

Salut joc gta san andreas multyplayer si nu stiu cum sa vb cu ceilalti stiu cum sa pun parole dar sa vb cu ceilalti daca imi spuneti

Răspuns Câştigător
| Benyb a răspuns:

Salut,ma o sa iti spun cateva comenzi.Ca sa poti sa le scrii celorlalti apesi tasta T si scrii ce vrei sa le spui. Daca ai scris ceva, celalalt de langa tine vede ce ai scris pentru ca ii apare deasupra capului tau ce ai scris, dar tu nu vezi(tu, doar in stanga sus poti sa vezi ce ai scris daca te uiti rapid).La gta samp nu merg parolele. Aici sunt scurtaturi pentru orice chestie. De exemplu: daca vrei sa iti iei o motocicleta apesi tasta T si scrii /NRG si esti pe motocicleta direct. Daca vrei sa iti iei orice vehicol din joc apesi tasta T si scrii /v si alegi. Daca vrei sa te teleportezi: -map 1- /LS -map 2 /SF -map3 /LV. Si sunt mult mai multe comenzi pe care nici eu nu le stiu pe toate.Dar daca vrei mai multe detalii apesi tasta T si scrii /help si te uiti acolo sus. Si ma ca sa adaugi un server intri in samp in lista de servere si dai add server si pui serverul asta 188.40.86.76:8024 ca e cel mai bun din Romania si intri pe el.

0 răspunsuri: