| al3xandru91 a întrebat:

Salut la toti, aici am sa intreb ceva la care ce-l care-mi va raspunde va avea de scris.Nu prea e o intrebare dar chiar vreau sa aflu. Ziceti-mi va rog mult ghidul complet de ninja pe arc. Ori puteti sa-mi dati o adresa de la care sa citesc, dar sa aiba:locurile de crescut ale unui ninja arc, bonusuri, skilluri etc... Sa fie un ghid complet. Dau funda.Multumesc anticipat :X.

Răspuns Câştigător
| FOKA a răspuns:

Pai de obicei ninja pe arc se foloseste pvp deoarece e foarte greu sa cresti cu el si iti recomand sa te faci ninja pe lame pana la lvl 90-110 si sa te muti pe ninja pe arc dupa ce faci 90 sau mai mult e mult mai usor asa si o sa vezi diferenta de crescut cat despre bonusuri iti trebuie neaparat dex(dexteritate,flexibilitate, agilitate)depinde cum sunt trecute pe server apoi urmeaza str(forta, tarie) apoi con(viata) si in cele din urma int(inteligenta) si pe urma apare cu 2 maini tare impotriva semi-oamenilor,aparare contra flacara, evantai clopot, etc
si pv peste 20k daca e vb de un server privat o sa vezi ca o sa fi unu din cei mai buni iti spune un adevarat ninjawinking sper ca te-am ajutat

0 răspunsuri: