| maximovidiu a întrebat:

Salut
M-am apucat recent de jocul League Of Legends.dar nu inteleg prea bine cum se desfasoara jocul.
Adica intru in mapa si ma bat cu boti chiar astazi am facut un meci pvp si a durat 1 ora fara ca eu sa nu am nici un kill si ceilanti 20-30 de kiluri
Nu inteleg cum de mie un bot pe skil imi da aproape 200 adica jumate de viata si altora ( care sunt acelasi lv cu mine in joc) le dau numa 40-30 pe hit/skil
Ceilanti ii omoara foarte usor dar eu dabea daca reusesc sa omor 1 bot in 60 de minute.
De cumparat din magazin cumpar dar tot nu imi functioneaza ma bat toti
Ce sa fac? Contul are lv 7 oare conteaza si asta?
Dau funda

3 răspunsuri:
| AntonyoBoss a răspuns:

Asa eram si eu,conteaza eroul si itemele,levelul nu prea conteaza pentru ca esti egal cu ceilalti jucatori la pvp,fiecare erou are abilitatile lor si un build adica iteme,cand incepi jocul trebuie sa stabilesti cu ce iteme incepi,nu poti sa bati un erou daca tu esti cu un erou luptator si iti iei iteme AP pe el,eu zic sa til cumperi pe master yi,este cel mai bun erou de inceput(parerea mea),lucreaza cu botii si fa-ti maiestriile,ia-ti buildurile la iteme dupa net si puntetile in sectiunea obiectele mele sau ceva de genu... nu am mai jucat de mult dar in fine, sa nu te bagi niciodata in inamici, sa stai la farming daca ai mai putin gold si un lvl mai mic decat aliatii tai, sa te feresti de campionii inamici daca ai mai putin de un sfert de viata si sti ca nu ai licori de HP.Fa cateva meciuri cu boti si experimenteazate cu un erou care te reprezinta, poate iti gasesti eroul preferat in rotatia campionilor gratis...OK bafta.

| Vindicate a răspuns:

Nu conteaza lvl-u contului, ci lvl-u in joc, ca incepator iti sugerez sa iti cumperi itemele recomandate.
Botii fug daca ii ranesti mult si repede, trebuie sa le dai daune cu incetul si sa astepti ca eroul tau sa aiba macar lvl 6 ca sa ai ultimata(R-ul) si atunci sa il ataci cu tot ce ai.

Sugerez sa te uiti la tutoriale pentru incepatori pe youtube.

Tips :
-incearca sa dia ultima lovitura la minions pentru ca primesti foarte multi bani (banii de pe 12 minions is la fel de multi ca si bani pe care ii primeai pe un inamic omorat de tine.)
-Nu ataca inamicii in apropierea turetelor inamice pentru ca te vor ataca.
-Pune ward-uri pentru a preveni gank-u.Gank = cand un inamic de pe alt lane vine sa te omoare.)
-Cand stai cu echipa sunt foarte mari santele sa castigati.
-Cand un inamic are scor mare incearca sa nu te apropii de el in nici un fel, si spune-i echipei tale sa il omoare pe el primul.

| Si_Cam_Atat_Mihai_1996 a răspuns:

Conteaza si nivelul eroului tau si trebuie sa ti-l perfectionezi prin antrenamente, asa va deveni mult mai putenic. Sper ca te-am ajutat.