Eu nu sunt fanul niciunuia din console dar le cunosc pe amandoua asa ca parerea mea ia-ti unul cu care esti obisnuit pentru ca performanta nu difera deloc ci numai joysteakurile/controlerele si unele jocuri care nu se gasesc pe amandoua!
Cei care spun ca PS e mai bun, ei de fapt s-au obisnuit cu PS si de aceea spun asta! Intreaba-i cu ce difera apoi cauta pe net ce au zis si te vei convinge singur de minciuna lor!
PS sau Xbox - diferenta sta numai in unele jocuri care nu se gasesc pentru amandoua si in controlere, ATAT! Nu te lasa prostit si ia-l pe cel cu care deja esti obisnuit sa te poti bucura din plin de el, nu sa stai sa te obisnuiesti si cu celalalt pierzand vremea...
PS e superior pentru ca are componente mai bune dar nu e o diferenta uriasa cum e pe pc, iti recomand ps ca am avut mereu si controllerul mi se pare mult mai confortabil si in sine desgn-ul consolei/controllerului este mai frumos cat despre jocuri, Sony are o groaza de jocuri geniala care au fost GAME OF THE YEAR deci clar la jocuri e peste xbox dar acum depinde si tu ce vrei.
Diferenta sta in mai mult decat jocuri dude, ps are componente mai avansate decat xbox drept dovada ca reuseste sa scoata mai multe fps-uri in unele jocuri, cica miniuna lor, a deci e minciuna ca ps a fost si este incontinuare nr1 cea mai buna consola din lume nu? documenteaza-te daca tot zici ceva ca pana si design-ul ps-ului si al controllerului este net superior.
Eu sunt foarte documentat, se pare ca tu nu esti... Mentin ce am zis! Exact ce am zis si in comentariul meu, cei cu Ps se cred superiori celor cu xbox dar doar se cred
realitatea e ca amandoua sunt la fel si nu o zic eu ci cei care l-au testat pe amandoua! Asa ca diferenta NUMAI in jocuri sta! Iar controlerul de ce ar fi mai confortabil?
iti lauzi marfa ca tiganul calul
am avut PS, m-am jucat mult cu cotrolerul lor, acum sunt pe Pc si am controler xbox, nu vad nici o diferenta, asa cum am zis, depinde cu ce esti obisnuit! Tu te-ai obisnuit cu PS si de aceea zici ca PS-ul e mai bun, eu sincer mai bine as alege xbox decat ps, pentru ca jocurile de xbox sunt mai ieftine si consola e mai ieftina desi performanta e aceeasi! desi ps am mai avut, tot nu l-as mai alege din nou! Cu designul ai dreptate ca arata mai bine, DAR pe cine dracu intereseaza? Eu il cumpar sa joc jocuri de pe el nu sa ma uit la cutia lui
Vad ce ai inteles,adica nimic,nu zic eu ca componentele sunt mai bune, zice literalmente realitatea, daca ai fi citit ai fi vazut ca componentele de la procesor pana la memorie sunt mai bune la ps dar nu cred ca stii nici macar ce este un cpu deci degeaba iti zic si nu ne credem superiori, suntem pentru ca altfel nu era ps pe primul loc?♂️?♂️ si controllerul este mai bun ca stai corect cu mana pe el, cica sunt amandoua la fel dar ps ruleaza jcouri in mai multe fps-uri ) mor de ras nu are sens ce zici
Iata dovezile prostule care esti! Data viitoare macar informeaza-te inainte sa vorbesti! Vezi aici, Link:
https://postimg.cc/SYCS74G1
Aici scrie clar care e adevarul prostu prostilor, nici sa citesti nu stii nu? de ce mananci **** daca habar nu ai
https://www.lifewire.com/sony-playstation-5-review-8780211?
Citez din link-ul tau dar acum tradus in romana ca se pare engleza nu ai inteles-o
Pe hârtie, PlayStation 5 rămâne în urma Xbox Series X în ceea ce privește puterea brută de vârf, dar este puțin dificil să vezi această diferență în practică. Jocurile de lansare multiplatformă au arătat și au avut performanțe în esență la fel pe ambele, în timp ce titlurile ulterioare au avut performanțe puțin mai bune pe Series X. Cu toate acestea, nu toată lumea va analiza astfel de diferențe minore.
Diferența mai semnificativă este că există jocuri mai convingătoare pe consola Sony, datorită titlurilor de lansare exclusive precum Spider-Man: Miles Morales și Demon's Souls și lansărilor ulterioare precum Returnal, Gran Turismo 7, Final Fantasy VII Rebirth și cea mai recentă tranșă Ratchet & Clank.
Aceste avantaje au dus la vânzări semnificativ mai mari de PlayStation 5 decât Xbox Series X|S, deși Sony nu are avantajul de care s-a bucurat data trecută.
Ai mintea odihnita si nu are rost sa ma obosesc cu tine...
Se pare ca nu stii nici romana si nici engleza, zice clar acolo ca ps are componente mai bune adica ps este peste xbox la hardware si software dar na nu prea intelegi, singurul ucru la care xbox este mai bun este faptul ca abonamentul lor si consola lor este mai ieftina dar e normal sa fie mai ieftina daca nu e la fel de performanta.
Da eu chiar am mintea odihnita spre deosebire de tine care delirezi si zici numai prostii pe aici, de ce naiba vorbesti daca habar nu ai nimic despre tehnolgie.
Tu oricum te-ai nascut obosit asa ca na )))
Tu se pare ca nu numai ca esti obosit, esti prost rau nu gluma!
Ce inseamna asta pentru tine, Citez:
Pe hârtie, PlayStation 5 rămâne în urma Xbox Series X în ceea ce privește puterea brută de vârf...
Deci prostule care esti si care intelegi romana si engleza cum poti fi atat de batut in cap, iti zice clar ca ps5 ramane in urma xbox! Ce inseaman pentru tine ca ramai in urma, ca esti primul? mama deci nu pot sa cred ce idiot esti... Vezi si la la link-ul
meu si acolo zice la fel, ce dovezi mai vrei? si stai calm ca stiu mai multe despre pc, ps si xbox si componentele lor cum tu nu vei stii niciodata! dar nici nu ai cum daca nu intelegi o propozitie ca pentru copiii de gradinita!
Nu ca am zis bine, voi astia cu ps5 ati cazut in cap de mici...
Efectiv zici ca vorbesc un drogat,nu stii sa citesti sau ce? ce intelegi tu din link-ul ala pe care ti l-am trimis, cica "pe hartie" pai tocmai ca nu e, niciodata de cand a aparut ps nu a fost sub xbox dar na tu intelegi numai ce vrei tu esti literalmente prost facut gramada, uita-te naibii pe linkul meu cwe dovezi mai vrei? daca iti arata clar ca este peste xbox
Si vad ce stii, nu stii nici macar ce este GPU, nu stii nici macat 10% din cat stiu eu, stai cuminte ca esti mic si vai de cpaul tau, razi de tine cand vezi cat de prost esti
Nu mai pot cu voi prostii pamantului credeti ca stiti ceva dar nu puteti nici macar sa cititi )) mor de ras
Na asa e cand vrei sa te bagi in seama, se vede ca vii dupa Facebook, esti spalat pe creieir )))
Mulțumesc, ai perfecta dreptate.Consola cu care ești obișnuit e mai buna, zilele astea a venit un prieten cu un Xbox one s și unul cu ps4 slim, in majoritatea jocurilor se mișcă la fel, doar diferă puțin că unele sunt mai optimizate pe Xbox altele pe ps, singurele diferite majore sa zic așa ar fi exclusivitățile, și manetele.Performanta sta în generație și în optimizări.Probabil o sa iau un ps4 slim pentru că nu am avut și chiar îmi surâde cel mai mult, știu că n o sa am ultimele jocuri dar vreau sa incerc și ps4 că Xbox one am avut, și pe mine mă interesează mult să aibă port de cd
Îți mulțumesc pentru răspuns și ție udar, și tu ai dreptate pe jocuri sta mai bine PS, excluzând abonamentul care e mai variat la Xbox dar e și mai scump, cat despre componente depinde ce compari, ps4 slim și one s sunt in mare parte la fel, ps5 e mai bun decât series s dar cam pe aceeași unda cu series x, diferențele sunt mici, una e mai buna la Cpu, alta la gpu
Exact asta incerc sa explic si prostului care se crede inteligent dar vad ca nu are rost sa-mi bat capul cu el, l-a scapat ma-sa-n cap cand era mic si a ramas cu sechele de aceea e grele pentru el...
Nu e vorba de optimizari,ca amandoua sunt console, optimizari se fac pe dispozitive diferite, de aia un joc pe ps merge ok si pe pc nu pentru ca acolo este cu totul alte componente si software si ps mereu a fost in fata, are ssd mai bun adica se incarca tot mai repede, exista si cu hdd normal dar zic asa, memoria majoritatea vin cu 1tb adica 1000 gb cu optiunea de a ii pune memorie in plus care este licentiata de Sony,si xbox are asta dar nu de mult imp, pretul este mai mare dar cu un motiv, ca platesti performanta si sa nu mai zic ca ps are enchanced si pssr echivalentul la DLSS de la nVIDIA, xbox este langa ps pentru ca gamepass-ul lor e mai ieftine si are o gramada de jocuri, nu sunt hater xbox ca si eu am avut si one si 360, doar am zis adevarul, dar nu crede ce zic toti inclultii de pe aici, de exemplul neaderthalul de lpavel habar nu are pe ce planeta e dar isi da cu pararea de tehnologie, cum naiba sa zici ca "sunt la fel"
Cine vorbea,prostul familiei care nu poate intelege un adevar,iauzi cica "sunt la fel" cum naiba sa zici asemenea prostie, se vede ca te-a facut mata din greseala, te-ai nascut cu adhd )) vai de capul tau de retardat, omu habar nu are pe ce planeta e dar vorbeste cu mine
si pe langa asta esti si analfabet, nu stii nici sa scrii vai de capul tau, cica "Exact asta incerc sa explic " ce naiba sa explici? o prostie din capul tau? ti-am dat dovezi si tu tot prost ramai cred ca ti se trage din familie