| UnBaiatAnonimx221 a întrebat:

Am 14 ani si am pe contul meu de PaySafe Card 100 de lei. Vreau să donez pe un anumit joc, mai exact Metin2 laughing. Cum îi transfer banii de pe contul meu, cei 100 de lei Owner-ului? Dau fundă celui mai bun răspuns. Multumesc!

8 răspunsuri:
| iNst1ncT a răspuns:

Ii arunci pe geam si fugi jos sa ii iei

| UnBaiatAnonimx221 explică (pentru iNst1ncT):

Te rog abtine-te din a da răspunsuri inutile. Nu impresionezi pe nimeni.

| iNst1ncT a răspuns (pentru UnBaiatAnonimx221):

Iti fac un bine, pui de sperma, mai bine iti tii banii.Dar daca esti prost. Prin paysafe.Sau paypal.

| UnBaiatAnonimx221 explică (pentru iNst1ncT):

INst1ncT, frate, opreste-te din a mai comenta laughing Spui numai prostii, nu-mi da tu sfaturi inutile, am întrebat ceva, tu esti pe lângă subiect.

| iNst1ncT a răspuns (pentru UnBaiatAnonimx221):

Dar cine frate cu tine, tigane? ti am raspuns ca sa iti dai seama singur cat de prost esti? ca nu o sa iti raspunda nimeni penteu ca intrebarea ta e mai inutila ca raspunsul meu? la varsta ta mai bine te duci sa cauti gagici nu sa iti faci laba pe un joc de 2 lei.

| OttoVonAegyssus a răspuns:

Puștiule, părinții tăi știu ce faci? Dacă nu ai, îmi pare rău, nu aveam de unde să știu, dar dacă nu ai, fără supărare... trăzeștete la realitate, lasă prostiile. Stau și mă gândesc cum de nu ți-a trecut prin dărdăcuță, sau poate ți-o trecut, nu am de unde să știu, să le dai lui IRahatpael și/sau Maxcacinfinte.

Puștiule, nimeni nu își bate joc de tine, este adevărul crud, îmi pare rău sã spun acest lucru. Cuvintele acelea sunt pentru a îți atrage atenția asupra unui fapt/gândiri tale. Eu spun să te duci la muncă, să muncești 2 zile, poate 2 și jumătate și să vedem dacă îți va mai arde ție de așa ceva. Îți facem un bine că nu îți spumem! Nu că aș ști cum se procedează, nici măcar nu îmi doresc, Doame Sfinte și Măicuța Domnului...

Mai degrabă aș cumpăra niște covrigi și i-aș da de pomană și aș mai scrie și un pomelnic, pe care împreună cu un bănuț l-aș da la biserică pentru sănătatea ta fizicăn și, mai ales, pentru cea mintală, deși nu am mai intrat într-o biserică de câțiva ani, aș face asta pentru tine.