Presupun ca Windows 7 a fost o alegere destul de justificata sub prezenta avertismentelor de la Microsoft si Google.
Sugerez sa treci la 8.1, daca ai nevoie de ajutor, sunt aici; si eu sunt o victima a schimbarii, nu c-as fi vrut sa trec la 8.1, am fost obligat si-am cedat.
Revenind, daca PC-ul a venit cu Win10, ce motive ai avut sa faci un downgrade atat de drastic?
Daca ma gandesc mai bine, poate fi si de la procesor, unele procesoare sunt facute pe niste arhitecturi care duc numai Win10 (cred ca si 8.1) dar nu si 7, multi posesori acuzand probleme cu boot-ul, intepari dese si incapacitatea utilizarii unor programe; poate este la fel si la tine.
Dupa o verificare mai atenta, procesoarele Intel i5 si i7 (si i9, dar cine isi permite?
) de la generatia a 7-a in sus au suport numai pentru Windows 10, restul sistemelor de operare putand fi instabile pe aceste generatii de procesoare.
Deci, pentru a evita majoritatea problemelor este recomandat sa treci inapoi pe Win 10 caci nici 8.1 nu mai este o solutie.
De notat este ca ai putin ram, sugerez sa faci un upgrade daca ai nevoie.
Am trecut la win 7 deoarece 10-le se stricase din cauza unui update ne instalat corespunzator si n-am mai avut ce-i face.Singurul stick cu windows pe care l-am avut era 7.Credeam ca n-are probleme si ca este unul stabil din punct de vedere al performantei, mai ales in jocuri.Iti multumesc de sfat.
Procesorul tau spune altceva man.
Mario2812 întreabă: