| YanisGabriel06 a întrebat:

Salut TPU! Am pus recent o întrebare legată de PS și Xbox.Intr-un final m-am decis să rămână bătaia doar intre ps4 slim sau Xbox series s, să mă decid pe care sa o cumpăr.Pe olx as spune că au prețul similar doar că la ps pot avea noroc sa-l găsesc cu o maneta in plus sau doua trei jocuri.Ideea e că pe series avem grafica puțin mai buna, fps urî și jocurile noi, dar am deja experiența de a avea un Xbox și as fi vrut să o am și pe cea de ps, mai ales că aș vrea să joc exclusivitățile și orice consola as lua sa o țin 2-3 ani și nici să bag prea multi bani.Ma puteți ajuta sa mă decid? Dau fundahappy

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Pai dintre cele 2 Clar ca xbox S este mult mai performant si mai nou si va mai avea suport pentru jocuri si consola cel putin inca 3-4 ani!
Pe cand Ps4 este deja invechit si inca de anul acesta nu mai are suport pentru unele jocuri existente, de jocurile noi nici nu mai vorbim ca majoritatea ce vor aparea de acum incolo NU vor merge pe el, pe cand pe xbox series S va merge orice joc ce va mai aparea inca 3-4 ani! Deci din acest punct de vedere Xboxul ar trebui sa-l alegi, DAR daca vrei un anume joc care nu merge pe xbox ca este conceput pentru ps atunci nu ai ce face, alegi ps, nu le poti avea pe amandoua! Dar dupa ce termini acele jocuri pe ps, ce faci cu consola? adica il poti vinde si cumperi atunci xbox ca pe ps4 nu vor mai aparea jocuri...
Oricum cam asa sta treaba, acum tu decizi ce vrei!