Rengar are un burst destul de mare, depinde cum ii faci build-ul. Si Yasuo este destul
Katarina/Akali. De obicei campionii astia cu care daca sari pe cineva ala moare instant. Eu totusi cred ca toti sunt la fel, dar in fine, daca esti level mai mic poti incerca cu Katarina. Dai un E intre toti pe unul din mijloc apoi ultimata si daca ai iteme bune faci penta ca nu apuca nici unu sa iasa din ultimata si o dai pe toti. Eu unul cel mai mult am jucat cu Akali pentru ca poti sa sari in ei apoi dai W cu care te faci invizibil si nu mai au ce iti face. Incearca-le pe amandoua, Katarina e putin mai buna, dar main-ul meu e Akali. Funda?
Altii campioni nu mai stii pentru ca unii zic ca e si darius,, fizz, etc
Fizz intr-adevar am uitat sa il mentionez e foarte bun, doar ca iti trebuie ceva killuri de inceput cam un 5/0 iar de abia apoi poti sa ii bati usor pe ceilalti, in plus este destul de greu de jucat cu el. Darius nu prea e bun deoarece merge top si de obicei se face tank adica nu da damage doar intra in ei ca are mult HP / Armura. Mai este iar Master Yi pe care am uitat sa il mentionez, poti juca jungler cu el si faci iteme foarte repede apoi o ultimata si ii bati din hit-uri. Multa bafta.
Da-mi un sfat: ca nu stiu pe cine sa aleg dintre :Yasuo, rengar, kha'zix, darius, vi.
Ma intereseaza foarte mult dauna si sa fie cat de cat OP
Yasuo si Kha`zix sunt cam cei mai tari. Eu zic sa joci Kha`zix jungler, pentru ca yasuo e mult prea greu sa dai ultimata, adversarul trebuie sa fie Knocked Airborn adica sa fie in aer. Daune da mult dar ti-am mai spus, trebuie sa te inveti cu el foarte bine. Kha e mai usor dar merge jungler, yasuo de obicei merge mid. Rengar, nu stiu nu m-am jucat niciodata cu el, Darius ti-am mai spus e tank si nu da daune, iar VI e jungler si mai mult ajuta echipa, nu da Daune si nici nu face killuri. Deci cel mai Op dintre cei care i-ai mentionat e Yasuo dar trebuie sa te stii foarte bine cu el. Funda?
Mario2812 întreabă: