| tonynegrui a întrebat:

deci mi-am cumparat GTA V si. imi merge sacadat imi recomandati ce procesor sau rami sa imi cumpar
aici aveti informatiile despre PC-ul meu
http://www.mediafire.com/view/963xwnnx2f1wiax/DxDiag.txt
Mersi dau funda; DD si un usp pe csgo daca aveti skin

4 răspunsuri:
| Bodychip1979 a răspuns:

Din start placa video e varza, rami la fel si procesoru, dc drc tiai cumparat jocu trebuie sa te uiti la cerinte si sa te uiti pe game debate sa vezi ce raiting iti da. Daca vrei sa iti mearga gta 5 pe ultra si very high iti trebuie un procesor i5 sau i7, rami 8 gb chiar 16gb daca nu vrei sa ai probleme deloc adica sa stai cu gta 5 aprins si cu csgo sau alt joc, o placa video nVIDIA din seria 900 (adica un 960, 970 sau 980)si o placa de baza la vreo 6 mil cu 4 sloturi ddr 3 sau ddr 4, o sursa de 750w si un hdd de cel putin 2T, parerea mea trebuie sa te informezi cand ai vrut sa il iei, si iti trebuie o placa de baza cv mai scumpa pentru ca biosu ii vechi si intr-un an o sa iti strice piesele si tu ai putea sa iti lasi placa video pentru ca de nota 7 dar o sa iti mearga la high ca cacatu ia-ti un i5 si 8 gb rami si nu o sa mai ai probleme

| Americanisx a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa modifici setarile video ale jocului adica sa le dai pe toate la medium si antianalising of neaparat.
Sau daca ai bani ti-as recomanda un i3 sau daca chiar vrei gaming ia-ti fx 6300, are 6 nuclee si isi face oerclock la 4, 1ghz si costa 4 milioane jumătate cam asa.

| tonynegrui explică (pentru Americanisx):

Aa am i3 )) ma gandeam ca imi mai trebuie GB rami

| Vladut2000L a răspuns (pentru tonynegrui):

Iati un i5 si o placa video putin mai buna de ex un GTX 770 sau 970