| Ursa_Daniel_1999 a întrebat:

e vreun risc daca cumpar de pe g2a cs go? Imi apare ceva cu Steam Gift si nu stiu ce e, promit ca dau funda celui care ma ajuta. Imi zice Acceapta termenii si conditiile ca sunt in afara UE, adica cum? Am bifat Romania, atunci de ce spune ca ma supun taxelor si tva-ului? Ca acolo scria 0 TVA.

Răspuns Câştigător
| Nica_George_2000 a răspuns:

Salut,nu e nici un risc daca cumperi cu G2A Shield(Eu mi-am luat Fifa 15 acum 20 de minute si mi se descarca fara probleme). Taxele sunt in functie de zona care o alegi.De exemplu Romania are TVA 21%. Alege in afara U.E. si ai sa ai 0% TVA, iti va merge si asa, cum mi-a mers si mie.Incearca sa sa bagi bani in contul de g2a (G2A wallet, add coins si bagi coins de cati euro ai, preferabil i-a un PaySafeCard, ii bagi in contul de PaySafe si dupa ii extragi.Succes in continuare

4 răspunsuri:
| helperiiiooooooo a răspuns:

Nu risti nimic! Am luat si eu cs go de acolo si e bun.Dezactiveaza shieldul ca nu e nevoie si poti pune in afara UE ca e ok (eu asa fac) si foloseste discount code:CERVIN. Am luat si gmod si alte chestii De pe g2a si e sigur! Crede-ma numai de pe g2a cumpar. Steam gift ul e bun... Daca gasesti ia de la Identity ca la el am primit instant.E bun si la altii da sa te uiti la scorul lor ca sa fii sigur
.si vezi ca la unele moduli de plata precum paysafecard Iti baga taxe. cumpara cu incredere! Pe steam uitate Darth Marr si vezi ca Gmod, CSGO si Cele lalte is de pe G2a

| TheNexus a răspuns:

Pai e un risc sa nu iti mearga, dar daca ai G2A shield e ok. (de ex. un prieten a luat key de GTA V si dupa a zis ca cica key-ul e furat si a ramas fara bani si joc. Dar a avut g2a shield si a primit banii inapoi.)

| Zet_Robert_1997 a răspuns (pentru Nica_George_2000):

Buna! Nica_George_2000, iti multumesc! Si eu vreau sa cumpar CS:GO si cu tot cu G2A shield si tva imi ajungea la 59 de lei, iar eu voiam sa cumpar doar un cod de 50, dar mersi ca mi-ai explicat cu G2A wallet, nu stiam cum sa fac sa adaug bani! Iti multumesc enorm! Spor la jucat Fifa 15! happy
Cand vezi tu mesajul asta probabil eu ma joc CS:GO deci mersi mult!

| Gamingatorul a răspuns:

Nu exista nici un risc daca cumperi de pe g2a http://bit.ly/2e8YagK