| IonutBarb04 a întrebat:

imi zice si mie cineva daca este bun acest calculator facut pe piese de mine:http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1115377/
Si as dori sa imi explicati de ce,ce este pus bine,ce nu, si daca ar rula gta5 si Far Cry 4?

Răspuns Câştigător
| Darkguy a răspuns:

Procesorul este acelasi ca al meu si placa video putin mai slaba. Pe calculatorul asta iti merg jocurile care ai mentionat garantat! Placa de baza as alege-o putin mai buna daca as fi in locul tau chiar daca ai plati cu 200 lei in plus parerea mea e ca se merita. Deci, recapitulam. Procesor perfect la fel si placa video, poate putin lucrat la placa de baza.Cu toate ca nu stiu daca piesele tale sunt compatibile una cu alta(la placa video si placa de baza am indoieli). Oricum pc-ul asta e foarte bun si iti va merge orice joc vrei tu pe grafica cel putin high(Pentru ultra depinde de joc). PS: Ca o preferinta personala la placa video prefer NVIDIA nu PALIT.

3 răspunsuri:
| nda a răspuns:

Far cry 4 il vei rula pe ultra, gta 5 nu stiu... nu a aparut inca pentrut pc.

| Jmecherosu14 a răspuns:

Da este bine ales + ai niste compnente alese foarte bune!
Crede-ma pe mine ca gta 5 si far cry 4 iti va merge pe ultra pentru ca si eu am un pc exact la fel numai ca ramii sunt ddr5! Iti dau cuvantul meu ca iti va merge ff bine pe cea mai mare rezolutie!
FUNDA?

| VladyXR a răspuns (pentru Jmecherosu14):

Nu minti ma, e maxim DDR4, si taci ma, nu va duce la ultra, doar medium din ce zici tu mai sus.