| Dima_Alin_1996 a întrebat:

Salut, vreau sa tin niste servere de cs/samp cum fac sa le dau prietenilor ca administrare gamecp si FTP...
am inteles ca pot sa le dau cu wamp se instaleaza gameCP cu FTP dar nu stiu cum ! Daca aveti voi alte metode spuneti-le!
Va rog frumos caut urgent ajutor id meu este alin_Samp1996

10 răspunsuri:
| Flaviucu a răspuns:

Nu te mai chinui cu Counter Strike-u nici cu GameCp. De ce? Counter Strike in cateva luni poate chiar zile dispare de pe fata pamantului(steam, pgl) apare o versiune noua si se sterge complet, iar cu GameCp nu te chinui sa il faci deoarece iti trebuie un script cumparat.

| secret95 a răspuns:

Un server frumos de samp la ora actuala e rpg.booter.ro:7777. 150 playeri seara, lume civilizata, staff saritor si masini ieftine incepand de la 30.000$ pana la 16.200.000$. Poti avea si o bicicleta persoanala cu doar 5.000$. Intra pe rpg.booter.ro

| Supremacy5 a răspuns:

Nu prea stiu dar si eu as vrea sa stiu cum ai facut serverul de samp si de cs te rog zi-mi ti-am dat add big grin

| Mocanu_Madalin_1994 a răspuns (pentru Supremacy5):

HostName: PlayHs: RPG Server | PlayHs.Forums3.Com
Address: 86.122.64.82:7777
Players: x / 0
Ping: 20
Mode:Rpg
Map: all
se da admine/leadere/helperi
5 puncte respect/ora

| Supremacy5 a răspuns (pentru Mocanu_Madalin_1994):

Ma daca intru mie imi dai owner cu tine :S?

| VladMaxMaX a răspuns:

HostName: Lunetistii: /2levelup deschis pentru newbie
Address: 93.119.26.202:7777
Players: 5 / 50
Ping: 13
Mode: Lunetistii GF v0.7.0
Map: JunkBuster Anti-Cheat

Sv de samp

| vladutzu123123 a răspuns:

HostName: Blackli0n GF-Rp-->Am revenit in Forta! No Wipe!
Address: 84.247.54.13:7777
Players: 2 / 50
Ping: 18
Mode: BlackLi0n GF-Rp
Map: San Andreas

| Vlad_Tocariuc_1998 a răspuns:

Salut! Inca nu ai auzit de cea mai tare comunitate de gaming din Romania? :O Atunci haide si tu pe www.blown.ro/forum, aici avem un Staff activ si foarte prietenos, 2 FONDATORI seriosi, care ajuta playerii comunitatii la orice are nevoie. Mai avem 1 server de SAMP RPG, unde avem 100 de playeri constant, de asemenea mai avem campionate de Haxball, 8Ball, si bineinteles FIFA 07! Pe serverul de SAMP, avem un sistem de WAR foarte frumos si bine pus la punct, unde mafiile serverului se bat pentru teritorii, aceste mafii sunt : The Rifa, Los Aztecas, Los Vagos, The Russian Mafia, Ballas, Grove Street. Pe langa aceste mafii mai avem si factiuni pasnice, spre exemplu: LSPD, SRI, SMURD, TAXI, Remorcari Auto, GUVERN, News Reporters, School Instructors, dar si o agencie cunosctura in intreaga lume, adica Hitman Agency. Deci acesta este un server foarte frumos, unde te astept si pe tine cu mare drag! :X In zilele acestea se cauta helperi si admini seriosi si activi, chiar daca esti nou ai si tu sanse! HAIDE PE RPG.BLOWN.RO

| andumarian007 a răspuns:

Server Samp: Mode Roleplay Name GameLife:The GF-Official-GodFather [0.3z]Server Roamanesc Ip amazoniacs.zapto.org Cautam admini! si un om sa faca forum phpbb3! avem case, bizuri, masini personale si facem eventuri in fiecare zi

| Băă_Aly_1995 a răspuns:

HostName: RPG.CsGaming.Ro-Se cauta Staff
Address: 82.79.60.100:7777
Players: xx / 50
Ping: 12
Mode: CsGaming GF
Map: San Andreas

https://www.facebook.com/rpgcsgaming