| bennn a întrebat:

Salutare TPU am o mare rugaminte te voi sa ma lamuriti.Vreau sa imi iau i unitate pc pentru jocuri de le olx. Vreau sa stiu care e mai buna, in special placa video sa fie cat mai grafica cu un procesor i5.:

https://www.olx.ro/......68W4m.html placa video gts 450

https://www.olx.ro/......7cYs6.html Placa video dedicata: Nvidia GeForce® GT 420 (in total 3 GB video)

https://www.olx.ro/......7dn1G.html
-Placa video Ati radeon HD4350- 1 giga dedicat si 3 giga shared

https://www.olx.ro/......73U2G.html CADOU Placa VIDEO ATI X5450, 1 GB DDR3.HDMI

https://www.olx.ro/......7dGOg.html placa video Amd Radeon 6450

https://www.olx.ro/......74mM0.html promoted- placa video dedicata HD de 2GB AMD Radeon R7 200 series

Intrebarea mea e care placa video e mai buna? sa poata mearga jocurile mai bune
Raspundeti doar cei care stiu.

4 răspunsuri:
| Savasca112 a răspuns:

Joci samp? Dacă da, hai și tu pe rpg.only-zone.com cu forumul www.only-zone.com/forum. Are un gm unic cu sisteme noi. Acuma se lucră la noi facțiuni și la un sistem de rob unic. Se caută admini, lideri și helperi. Te aștept și posibil să faci și tu parte dintre lideri, helperi sau chiar admini.

| Babacu_Viorel_1962 a răspuns:

Normal la un PC dedicat pentru jocuri, nu numai placa video conteaza, spre exemplu degeaba PC-ul are o placa video de ultima generatie daca memoria virtuala este doar 4 Gb sau procesorul dualcore, e ca si cum am monta un motor de 1000 CP pe un lastun.Intr-un cuvant componentele hrdware trebuie corelate, procesor i5 sau i7, minimum 8 Gb ram si apoi placa video pe masura.Si nu trebuie uitat mai nou se monteaza SSD inlocuind HDD, ca unitate de stocare.Bafta.

| bennn explică (pentru Babacu_Viorel_1962):

Am gasit o untate fara placa video cu un procesor i5 a3 si 4GB RAM dd3 generatie si astept sa imi vina placa video palit gtx 260 la comanda de pe olx ce parere ai

| Babacu_Viorel_1962 a răspuns:

Procesorul destul de bunicel verifica daca mai are ceva sloturi sa maresti ram cel putin la 8, despre placa video cam slabuta, de la seria 600 incep a fi placi performante.