| AsusGFX a întrebat:

Vreau sa stiu daca merge sa faci (sa instalezi) un Windows pe DVD (de exemplu windows 98).

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Windows 98 se poate instala de pe DVD ca orice Windows. Ideea este ca nu poti intra pe net (setarile sunt altfel), nu va recunoaste multe din componentele actuale si nu vei gasi drivere pentru lele. Poate doar daca ai un PC vech, vechi. La vremea aceea instalam Windows 98 doar de pe CD. Nu existau stick-uri iar Floppy-urile erau prea multe si se stricau usor.

6 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Adica cum?

Orice Windows se instaleaza pe HDD (hard disk), de pe CD sau DVD

E bizara intrebarea. Dar daca ai un PC mai slab ce nu poate rula windows 7, 8 atunci mai bine pune Linux sau Windows XP. Si eu am vreo doua PC-uri vechi cu XP si merg perfect (mi se falfaie de update-uri)

Windows 98 nu se mai poate folosi tinand cont ca are aproape vreo 20 de ani vechime. Am un PC cu Win98 dar e bun numai pentru jocuri mega vechi, ca pentru minecraft si facebuci nu prea mege laughing

| AsusGFX explică (pentru Andrei7520152):

Da pai am un calculator vechi de vreo 4-8 ani si merge destul de greu pe xp.Pentium 3 1, 6 GHz 256 MB Ram harddisk de vreo 20 sau 10 GB.Mai de graba calculatorul este pentru experimente.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru AsusGFX):

N-are de ce sa mearga foarte greu. XP merge ok pe 256 RAM, sigur ca daca folosesti pentru net o sa mearga rau, ca netul de azi are cerinte mai mari in general. Zic sa reinstalezi. Eu sterg tot hardul si reinstalez Windows-ul la fiecare 6 luni. gen curatenie generala, si va prinde viteza.

Gasesti hard IDE de 80 GB cu vreo 25 RON pe net

| Darr1u5 a răspuns:

Da merge, insa iti recomand o versiune mai noua a windowsului: 7, 8.1, sau chiar 10!

| AsusGFX explică (pentru Darr1u5):

Multumesc am sa incerc cu toate versiunile de windows!

| eXtremeAdy a răspuns:

Recomandat ar fi sa-l instalezi pe stick, pe dvs daca se poate si ai instalat ceva, orice modificare faci nu se pastreaza

Întrebări similare