Eu vreau prieteni pentru ca PLICTIS
(̅_̅_̅(̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪLITTLE█▬█ █ ▀█▀
matei.antonie
Skype, nu folosesc mess
PRO la MInecraft
Sunt un expert in minecraft... iti dau un ip de server [nu e local server] [este al meu serverul] : 25.149.97.140:25565
Mess: sarbu_vali@rocketmail.com
Poate intra oricine, sa ma anuntati cand sa deschid serverul, merge, dar trebuie sa fiu online pe server daca vrea sa mearga altfel nu, Sper ca-mi dai o funda si ca o sa joci cu mine pe mc
Vreau eu.Am versiunea de minecraft 1.7.2 si am si server.As vrea sa facem o serie prin hamachi.Id meu de mess:denis2pericol@yahoo.com
Frate vreau eu am 13 ani am Co-Owner pe un server ma joc de 5 ani minecraft si as vrea sa ma joc cu tine ca nu mai cu cine i facem o serie co-op am cont pe youtube am niste videoclipuri dar mai demult nu aveam microfo si nu puteam sa sv dar acum am si as vrea sa ma joc cu tine!
Uite id meu de skype:Fps. Fps5
Uite si id meu de Mess:Onlyss95@yahoo.com
Daca vrei sa ne jucam contacteaza-ma!
Email mess: sarbu_vali@rocketmail.com
sunt foarte bun la minecraft si mi-ar fi placere sa ne jucam impreuna ![]()
Salut mie nu imi merge skipeul dar messul meu bucelcatalin@yahoo.com
Lafel,nu luați în considerare numele și poza... știu bine să joc și am cnt premium... Sskype FylipBrossRo
Cine vrea sa se joace cu mine minecraft la cine care au minecraftu in romana unde scrie intra direct scriet asa 79.115.149.206:61485
Salut am 12 ani si sunt baiat vreau sa ne jucam minecraft si sa ne jucam survival
dar n-am mess si nici skype dar putem sa vorbim pe Facebook numele e csaba d stefan
Time to upgrade my Minecraft to online multiplayer status thanks to http://freeminecraft.cc :D