anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scriu aici pentru că aici pot să fiu anonimă și mi se pare normal. De ce sunt grupuri pe Facebook în care ar trebui să poți fi anonim, dar nu te lasă? Fiind mămici, stau pe grupuri de mămici uneori, iar pe unul dintre grupuri, din cauza că am spus că e normal să poți să stai sub anonimat pentru că poate nu vrei să știe tot neamul, vecinii etc. ce probleme are copilul tău sau ce probleme ai tu acasă, mi s-a restricționat posibilitatea de a mai posta anonim (pentru că administratorii au apreciat acea postare în care se spunea să nu mai postăm sub anonimat) și mă întreb ce vârstă au acei administratori, 5? S-au ofticat când am întrebat cu ce îi încălzește pe ei dacă o văd pe mama pe care a lăsat-o soțul, sau a cui copil face bube etc? Chiar mi se pare irelevant să vedem profilul oamenilor ce se plâng de anumite probleme și chiar nu vor să fie publici. Dar, în schimb, se permite cerșeala, vândutul de produse și automat țeapa ce vine odată cu vânzarea de produse. Am pus o întrebare despre copil pe un cont de sarcină și copii și mi s-a refuzat. Pe motiv că pentru întrebările despre copii să postez pe alt grup, acolo să postez doar despre sarcină. Oamenii ăștia știu să gestioneze un grup, sau ce Dumnezeu? Tot așa fac parte dintr-un grup cu persoane cu anxietate, atacuri de panică, tulburări etc. Și apar oameni ce pur și simplu nu empatizează. Începe întrebarea "sufăr de depresie" și apar și comentarii "depresia nu există" etc. Sau "Am probleme cu anxietatea" și apar comentariile "astea sunt doar gânduri sau închipuiri". Ce e în neregulă cu rasa umană? Suntem în secolul 21, folosim internetul de zeci de ani, nu putem realiza când avem sau nu ce căuta pe un grup? Nu știm să gestionăm un grup? Nu știm când trebuie să păstrăm un anonimat?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai asa o mare problema in a posta cu nume si prenume pe Facebook, de ce ti-ai facut cont cu numele si prenumele real?

Cat despre grupurile pe Facebook fiecare il gestioneaza cum vrea, si da, ideal e sa nu mai existe postari anonime pe Facebook

| Aurora736 a răspuns (pentru suntserios):

De ce? chiar sunt curioasa.
Sau răspunzi de fiecare data asa, de a dracu la întrebările mele.

| suntserios a răspuns (pentru Aurora736):

De ce ce? De ce sa nu mai existe postari anonime? Uite din cauza ca retelele sociale sunt pline de dezinformari, de fake news samd. Ar trebui sa stim mereu cine si ce posteaza. Asa ar fi corect.

| Aurora736 a răspuns (pentru suntserios):

Ce legătură are asta cu grupurile de mămici, persoane cu tulburări psihice etc? Ce persoană anonimă îți publică ție fake news?
Nu am spus că nu sunt de acord ca paginile de știri să nu fie anonime, sau anunțurile de vânzări, donațiile etc. Dar pe paginile de mămici cu copii și probleme, sau pe cele cu probleme familiale, psihice, destăinuiri etc. e perfect normal să lași anonimatul. Sunt oameni care nu au cu cine să vorbească sau vor mai multe păreri, dar nu vor totuși să vezi tu că e Georgescu de la muncă, ce întâmpină problema asta. Ce e greșit?

| suntserios a răspuns (pentru Aurora736):

Fă ți fata cont cu at nume și întrebi ce vrei.