| edy423 a întrebat:

Slaut TPU palca video EVGA GeForce 8400GS 1GB SDDR3 este buna? Ruleaza CS:GO pe ea?

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Placa video e atat de bun incat sa ruleze CS Go, intrebarea e ce procesor ai, cati rami ai?

| edy423 explică (pentru lpavel):

Am 4 GB ram si procesor Intel Core 2 Duo E8400. Ar merge CS:GO bine?

| lpavel a răspuns (pentru edy423):

Iti va merge pe setari minime! Bafta!

| laurentiu80 a răspuns:

Procesorul si cei 4 gb ar fi cat de cat ok, dar pe acea placa video iti va rula extrem de greu, 15-20 fps.

| edy423 explică (pentru laurentiu80):

Laurentiu80 ce placa video este buna pentru a rula CS:GO pana in 300 lei?

| laurentiu80 a răspuns (pentru edy423):

Una noua in banii astia ti-o recomand pe asta : http://www.emag.ro/......DZ45BMBBM/

Ai putea sa optezi pentru una second hand de ex un radeon 6870, sau o nVIDIA gtx 650 ti, care da clasa la placa aia noua, pe care le gasesti pe forumul computergames.ro

CS GO este un joc care necesita minim un procesor dual core cum ar fi al tau, dar daca vei juca pe servere populate, de ex unde sunt 40 de jucatori, iti va scadea fps-ul. Si eu am un dual core, mai nou si mai bun ca al tau, si ma cam trage in jos pe serverele publice populate, desi jocul il rulesz pe o placa video performanta 1 gb ddr5 / 256 de biti.
Pt calculatorul tau, care are o placa de baza pe sck 775, ti-as recomanda un procesor cu minim 4 nuclee, si anume un q6600, care il gasesti cam intre 120-150 de lei.