| Andrei1230 a întrebat:

Stiu ca in ochii unora, counter-strike-ul este un joc mort. Mie inca imi place sa ma distrez destul de bine, ba chiar ma relaxeaza.

In ultimul timp imi apar niste erori si se comporta ciudat:
-userconfig-ul e setat sa ma conecteze automat pe nu-stiu-ce procarie de server disperat, chiar daca era bifata optiunea "read-only" si desi am remediat greseala, s-a schimbat la loc;
-lista de favorite si istoricul server-urilor sunt mereu aceleasi, chiar daca am gasit unde se afla in cs si am sters lista s-o iau de la 0;
-toate cs-urile au "boala" asta;
-e un asa-zis "csshield" care se joaca cu comenzile mele >- http://imgur.com/ugWROQw;
-suspectez ca e un server rus care face asta (ce-o fi avand cu mine Putin, nu stiu) si nu stiu cum sa remediez problema;
-am luat in considerare sa reinstalez cs, dar daca se ia "boala" de la unu la altu, nu ma indoiesc sa se intample la fel;
-calculatorul meu e destul de antic si pana iau unul nou trebuie sa ma descurc cu el (deci iese din discutie sa joc altceva).

Chiar daca jocul e destul de vechi, sunt destul de multi care inca il joaca si stiu ca suna ciudat dar am 16 ani si, repet, intr-un fel ma releaxeaza, pentru ca viata la liceu e stresanta.

Sper ca exista cineva care ma poate ajuta!
Dau funda; nici nu se punea problema.
Multumesc anticipat! :)

1 răspuns:
| Seby271995 a răspuns:

Se pun automat când intri pe anumite servere. EU zic să îţi instalezi din nou cs şi sa intri pe alt server Si eu mă joc cs şi am 20 de ani care e problema?laughing