| arianaisflawless a întrebat:

Ştiu,pare prostesc, dar cum pot să-i atrag atenţia idolului meu pe Twitter. Un follow de la el ar însemna ce nu pot descrie în cuvinte. M-aş bucura daca ar şi de existenţa mea pentru câteva secunde. Altele primesc follow de la sute de vedete, cum reuşesc? Pentru mine a fost imposibil. I-am trimis si 100 de tweeturi pe zi, şi nici un tweet n-am primit. Se simte mizerabil. Mă puteți ajuta cu ceva? Orice? Vă rog, nu mă faceți disperată, asta m-ar durea cel mai tare.

2 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Eşti naivă. Gândeşte-te la nişte lucruri:

1. Tu crezi că o vedetă are timp să stea pe internet să vorbească cu fanii? E prea ocupat/ă. Chiar dacă prin absurd ar avea timp, fani sunt mii. Sunt şanse astronomice să te bage în seamă tocmai pe tine. Gândeşte-te că primeşte sute de mesaje pe zi.

2. Ce vezi tu la "altele" sunt chestii false. SUnt două modalităţi. Ori vedetele au oameni plătiţi care se dau drept ei pentru că nu au timp să se ocupe şi aşa îşi ţin pagina activă sau acele "altele" au generatoare pentru fake follower.

PS: Da, eşti disperată! 100 pe zi, auzi. laughing Ai prea mult timp liber şi ai dezvoltat o obsesie urâtă. Ocupă-ţi mintea cu altceva.

| arianaisflawless explică (pentru Gizăz):

Sau poate sunt doar norocoase. Sa stii ca m-am gandit la asta de multe ori, si 100 de tweeturi sunt putine pe langa altele. Stiu o fata care i-a dat lui Harry Styles din One Direction si 1.000 de tweeturi. Ai fost rău, Gizăsule.