Nfs Hot Pursuit; Nfs Shift 2; Jericho; Doom; Painkiller 1, 2, 3; AssassinCreedBrotherhood; Cs; Nfs Undercover; Nfs the Run;
Fifa 2011; call of dutty 1, 2, 3,4; Unreal Tournament 3; Bioshock2; Crysis2; Mafia 2; Splinter cell; Funda
Salut, eu am 19 ani si inca ma joc gta samp chiar daca l-am terminat de 2 ori. Am mai jucat si NFS world, Call of Duty 4, 5, 6(imi place si Black Ops dar nu-mi merge)Bafta!
Eu ati recomand sa joci: Metin2, 4Story,NFS world, Call of Duty 4, 5, 6,Farmerama este si pentru fete si pentru baieti, Webkinz este pentru fete si baieti. Cam atata acum imi dai fundita te rog
Buna,eu am 9 ani si ma joc Gta 4, metin2 fun, metin2 ro, NFS CARBON si NFS WORLD, Prince Of Persia si fifa 2011 si fifa 2010 Sper ca ti-am fost de folos
Online = WoW Wrath Of The Lich King wow.freakz.ro, 4story, gta online, Minecraft, Dragon nest, League Of Legends (LoL) Combat Arms si mult mai multe. SP (SINGLEPLAYER) = Nfs Shift 2, Lineage 2, Burnout Paradise, Call Of Duty Black Ops Si multe altele poti gasi jocuri aici :P www.bestlzone.ro
Crossfire.Metin2 (nu il mai joc), Counter strike, Counter strike source, World of warcraft the lich king, gta, Hitman, Nfs world, Call of duty black ops, Call Of Duty Modern Warfare 2, si cam atat