| traxter a întrebat:

Voi incepe cu prietenescul salut happy.Vad din ce in ce mai multi metinari (pe strada,pe forumuri,oriunde). Adica, ma duc la magazin si in fata stau 2 copii de 7-8 ani care zic : "WOW, am lvl 30 la metin" si alalalt "WOW,esti praf, eu am unu de 27 si te rup,te sparg,te prafuiesc,te ciuruiesc, te caftesc.M-am saturat de prostia asta de joc.Ce vad copiii la el? Sunt numai copii care injura intr-una si care au 6-12 ani.Am pana si in clasa 2 care se joaca jocul asta si ei in pauza stau intr-un colt,retrasi, si povestesc despre "aventura" lor virtuala.Incep sa ma intreb ce s-a intamplat cu jocurile bune (starcraft,warcraft (nu neaparat wow) si multe altele)? Dar mai important, ce s-a intamplat cu copiii din generatia actuala?

3 răspunsuri:
| Darkraid a răspuns:

Si eu am vazut multi 'pici' care vorbesc si se joaca Metin2 si zic ca-i cel mai tare joc din lume. Cele mai bune MMORPG-uri sunt cele Pay-To-Play (plateste ca sa joci) dar poti sa te joci gratis (totusi, e ilegal) pe servere private. Warcraft mi se pare un joc super, mai ales ca poti sa-ti faci propria mapa. Pana si unul mi-a zis ca World of Warcraft este un joc click & fight, nimic mai mult. Imi venea sa ma dau cu capul de masa.

Răspuns utilizator avertizat
| ELEMENT3110 a răspuns:

1.Copii vad la el ca iti faci un caracter si ti-l modelezi cum vrei, puternic, cu armura, cu sabie, etc, si ca poti sa bati creaturi.
2.Ce jocuri zici tu,,(starcraft, warcraft (nu neaparat wow)'', poate nici nu le-au vazut ceilalti copii dar de orice joc in final te plictisesti.Si la metin2 e un joc la care devii dependent si oricat ai incerca nu poti sa te lasi pentru totdeauna.
3.Doar 2 copii din clasa joaca happy? La mine in clasa sunt cam 13 baieti si 2 fete laughing.

Sper ca te-am ajutat cumva.

Întrebări similare