| luci14luci a întrebat:

Vreau un server de metin2 PvP...adica lvl direct tot la shop doar PvP sa fie dau funda...

Răspuns Câştigător
| Infern0 a răspuns:

Buna am eu un mt2 king la maga 10kk putin arma de 50 dar legendare care fac pariu ca nu leai vazut arma de 100 arma de 105 115 lance gm eppe gm eu am lance gm+9 cu 3 pietre+7 king2 sunt pietre+5 dar mai sunt si de +7 si daca mergi la uriel si dai polymoph poti sa te transformi in ce monstru vrei gratis e cel mai tare mai are multe chestii as faci pariu ca iti place linkul e http://hemoonline.power-heberg.com/semifun/index.php?p=classement

64 răspunsuri:
| luci14luci explică:

In sf candva care ma ajutathappy uiteti fundita promisa...svu e beton

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scy sv ala e cu mc.txt?

| karamelo12 a răspuns:

Ce misto e server alexxwinking

| crisalida a răspuns:

Alexutz99 da in cat timp iti descarca tie clientu si astea mie imi scria ca in 2 zile

| mischian a răspuns:

Cel mai naspa sv pe care l-am jucat... incearca cityofmt2

| GabYtuS a răspuns:

Nu sv nu e cu mc si e suoper

| Anonimus4Ever a răspuns:

Super servaru 10X thx

| GabYtuS a răspuns:

Da iti zic eu light mt ia si site e cool pvp funda? http://92.114.116.37:8090/index.php

| orbit0752 a răspuns:

Nume Server: XfutureMetin2

Server Status: Online
MC / IP: 5.70.66.203

Rate: pvp
Experienta: pvp
Yang: pvp
Obiecte: pvp
Fierar: 100% si nu cere iteme
Timp Online: 16-18/24

Buguri Rezolvate: Nu am gasit niciunul
Regat recomandat: Albastru

Forum: inca nu, dar o sa facem
Site (inregistrare): 5.70.66.203
Client & Luncher: Recomand ABESGAARA v3.5 sau v3.7

Retele Hamachi: XfutureMetin2 pana la XfutureMetin2-10
Parola retele Hamachi: 123

Video: inca nu
Poze: inca nu

Descriere: Un server PvP foarte frumos cu GM prietenosi si iteme bune.(arma 2011 o luati de la GM).
Bonusurile: STR.CON.DEX.INT-100 PV-10000 rezistenta war,ninja, sura, saman-35% critic, patrunzator-25%-35%.Daca aduceti 5 playeri si stiti ceva comenzi de GM poate primiti GM; jucatori care fac un gameplay bun primesc [VIP].

| cristea_7584 a răspuns:

Sall va dau eu un metin pvp hammer lvl 98 iei 120 de la npc arme legendare king2 otele legendare etc http://hm2.zapto.org

| RukkyRukkya a răspuns:

Alexutzz99 cum il downloadez si cum imi fac cont?

| andries22 a răspuns:

Http://xat.com/dragon2metin superrr tare sv apucati va toata lumea

| xAL3Xx a răspuns:

Stiu eu un mt2 PVP FOARTE PVP 120 lv king 8 arme 2011 da descide un nou topic cu intrebarea si iti zic imi trebuie funda...

| An0nymuSsS a răspuns:

Andreis 22 cel mai naspa mt nu poti face cont nici download rolling on the floor ce e asta?happy

| Demo a răspuns:

Http://hammermt2.servegame.com/ Incearcal pe asta, sigur o sa-ti placa :). Este server pvp gasesti la shop tot ce vrei, npc pentru lvl...te las sa descoperi singur :D

| mac98mihai a răspuns:

Alex mie nu-mi merge site care mi l-ai dat dc plzz da-mi altu ca daca toti au zis ca e marfa vr macar sa-l vad

| GaByScream a răspuns:

Alex da dar mie nu-mi merge acest server ccel mai tare server pvp este hammer metin2

funda

| TTTeofiLLL a răspuns:

Pare smecher o sa intru pe sv :X

| FreSsh a răspuns:

Da ff tare server Infern0 am auzit de el da cica era praf! Luci14luci merita funda!

| LykonHeart a răspuns:

Luci poti incerca HammerMT2

| RomeutzuTare a răspuns:

Mah dar cum dowlandez mt2 ala de la Infern0? plz ziceti-mi

| RomeutzuTare a răspuns (pentru Infern0):

Cum dowlandez mt2 ala de la inferno? dau funda

| CarlosBogdan17 a răspuns:

Ba luativa adio de la hammer la flodat 7up

| TeamRo a răspuns:

Http://metin2asura.ro/ Unul dintre cele mai tari servere din Romania.

| cosminelFdb a răspuns (pentru Demo):

Da trebuie activat
contul?

| sebitzuhsk a răspuns:

Nu mai merge saitul scris de Infern0? eu vreau sa stiu ce metin este si siteul fiindca nu merge! va rog

| sebitzuhsk a răspuns (pentru Infern0):

De ce nu mai merge siteul? eu vreau sa stiu siteul nou sau ce metin2 este! te rog mult! MS

| xXAlex a răspuns:

Caut un metin2 pvp dar sa fie beton arme armuri la mag iti da lvl maxim

| Ph03nixv3rsion a răspuns:

Va dau eu cel mai tare metin pvp primesti lvl 127 la shopuri ai arme cu 0 yang licoarea dragon skiluri p de la Tifany deci voi va distrti doar sv e nou asa ca cine aduce 10 jucatori primeste itm gm daca credeti ca va intereseaza intrati aici http://metin2wars.time2forum.com/t1-metin2wars iar apoi dati pe folderul Metin2Wars