| 1Bogdan7 a întrebat:

Ziceti-mi cele mai tari jocuri co-op. Vreau sa ma joc cu un prieten sau cu mai multi ceva fun.

2 răspunsuri:
| DaDuSH a răspuns:

Left 4 Dead 1 sau 2 - Unul dintre cele mai bune jocuri coop. Aici conteaza cel mai mult echipa, mai ales daca jocul e dat pe hard. Trebuie cooperare daca unul din membri e prins de un smoker sau de un hunter si nu e nimeni acolo sa-l ajute pentru ca o sa moara. Si boss fighturile cu tankul sunt faine, adica nu stai ca in alte jocuri intr-un singur loc si tragi de acolo in boss cat timp el e derutat pentru ca are un AI naspa. Nu, o sa vina dupa tine, o sa te arunce, o sa arunce cu bolovani dupa tine si o sa te omoare.
Little Big Planet - N-am jucat niciunul din ele dar am auzit ca sunt super. Din cate stiu eu sunt doar pe console nu si pe pc din pacate.
Dead Island 1/Riptide - E cu zombie, e coop, are bosi, are crafting, are skilltree pe fiecare caracter (4 la numar). Grafica buna, gameplay la fel. Misiunile nu sunt repetitive si ofera o experienta coop foarte buna.
All orcs must die 2 - Primul nu cred ca a avut coop. Dar al 2lea stiu ca are si e super.
Dungeon Defenders - Cam la fel ca ALMD, doar ca aici ai mai multe clase, ai iteme, bani, mana etc... Jocul are un gameplay bun si ofera o experienta tot buna.
Half Life 1 si 2 - Din cate stiu le poti juca cu ajutorul a 2 moduri. La hl1 cu un mod numit sven si la hl2 cu synergy.
Faci campania de single player in multiplayer, nimic special. Totul devine special cand in hl2 partenerul ia cu gravity gun o grenada si o arunca spre tine.
Portal 2 - Nu iti trebuie descriere aici. Ai un robot care e de fapt o persoane intr-un robot si a fost bagata acolo sa pazeasca Aperture Laboratories si vrea sa te omoare (pe single player mai mult). In coop cam vrea sa ii gasesti oamenii care sunt bagati in borcane ca sa faca teste cu ei.
Trine 2 - Coopul e super, poti trece jocul pe singleplayer, e greu ca dracu` dar poti. Pe multiplayer ai tot impul pe cineva cu tine acolo si lucrurile sunt mai distractive.
Borderlands 1 sau 2
SWAT 4
Payday
Dead Rising
Sniper Elite V2

| KoolKays a răspuns:

Uite aici niște jocuri awesome co-op:
Call Of Duty: Modern Warfare 3
Battlefield 4
Call Of Duty : Black Ops 2
Call Of Duty : Ghosts
Sniper Ghost Warrior 2