| Apanatsca a întrebat:

Ziceti-mi si mie servere de metin2(DACA se poate romanesti) cu cel mai bine pus la punct sistem de upgradare(reforme),adica sa aiba cele mai noi chestii in metin(gen magii noi, cum am vazut pe youtube si chestii de astea )
Adica serveru sa fie la curent cu toate reformele aduse metinului, pentru ca de obicei in privaturi se baga chestiile noi.
>>DAU FUNDA CELUI AL CARUI SERVER MA APUC!

1 răspuns:
| Junghie_Andrei_1989 a răspuns:

Eu nu stiu servere romanesti eu nu prea ma joc pe serevere romanesti si m-am lasat de metin cred ca in viata mea sunt mai mult de 200 de metine jucate de mine.Problema e ca nu toate mi-au placut. Cele mai fromoase servere mi sau parut Mondialmt2 Deliverance MT2(FRANCEZE)Mt2 United(englez din cate cred ) si sunt multe nu imi vin acum in cap sa til le zic da astea am ramas masca Mt2United trebuie sa stii sa joci putin metin e destul de greu la fel si celelalte sunt ratele mici la yang si drop pana ajungi la lvl mare. Sunt kinguri arme de la 100-255 noi (pe deliverance si mondial )deliverance si mondial mt2 au fost serverle mele preferate dar vara trecuta s-a inchis serveru cam 6 luni dar dupa sa re intors in forta serverul este foarte populata cred ca sunt mai mult de 50 de mii de jucatori online pe fiecare zi