| BIS99 a întrebat:

Am o întrebare pentru poliţişti:
Este ilegal să dăm cu mingea în spatele unui bloc de stat unde nu este nicio companie privată? Adică avem un joc şi trebuie să dăm într-o bară, şi ieri o vecină a zis că o să cheme poliţia straight face

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este legal atata timp cat nu faceti zgomot si nu deranjati locatarii. In caz contrar fapta constituie contraventie si puteti fi amendati conform L.61/1991, republicata in 2011, citez:
"25) tulburarea, fãrã drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigãte sau larmã;
26) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22, 00-8, 00 şi 13, 00-14, 00 de cãtre orice persoanã prin producerea de zgomote, larmã sau prin folosirea oricãrui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinãtate a acestora;" Numai bine!

3 răspunsuri:
| GroparuVesel a răspuns:

Uite ce e...nu e tocmai ilegal(iti spune cineva care a fost chemat la politie si a vorbit cu comandantul suprem dintr-o situatie asemanatoare), dar sunt anumite "ore de joaca".Eu zic ca cel mai bine ar fi intre 16:00 si 21:30, ca sa nu exagerati.In schimb, daca face figuri vecina sa nu ii ziceti nimic de rau, doar vorbiti cu un politist zonal care sa impuna "orele de joaca", astfel incat sa ajungeti la o intelegere, daca nu iese recomand gasirea altei bari.

| Memories a răspuns:

Daca era ilegal asa ceva si la cati vecini mi-au spus asta trebuia sa stau cam 15 ani la inchisoarelaughing))

| 4l3xXx a răspuns:

Este legal. fratele meu e la academie si l-am intrebat si a zis cat timp nu va avertizeaza proprietarul nu e nici problema vecina voastra a vrut sa va sperie bafta