anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar trebui legalizate toate drogurile?

Ce s-ar întâmpla dacă toate drogurile din lume ar fi legalizate? Ar izbucni haosul și numărul de dependenți de droguri va exploda? Sau ar reduce chiar numărul? Unele studii sugerează că criminalizarea creează mai mulți dependenți de droguri. Drug Charity Release susținea la un moment dat că consumatorii de droguri ar avea șanse mai mari să nu cadă în dependență dacă nu ar fi „implicați în sistemul de justiție penală".

Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Eu cred ca nu-i bine sa legalizezi nimic.Sau poti legaliza dar cu legi f clare.
Bagi o lege care sa sune ceva genul asta : cei care folosesc droguri, apoi ajung in stare grava, sau ajung la orice spital, clinica etc, poate sa fie ajutat doar daca isi plateste spitalizarea, dar inainte sa intre in spital, sa arate ca are cu ce plati.
In caz contrar sa fie lasati afara, pe marginea santului, acolo sa crape, vine masina primariei, da pamint peste ei si am terminat lucrarea.

Eu nu-s curios sa plateasca statu din banii mei niste handicapati, niste lepre, niste idioti in viata, niste anomalii si rebuturi umane, pentru ca, pentru toate astea, cei care se drogheata nu platesc nimic, platesc prostii, aia care is normali si stau la locul lor, care au job si asa mai departe.

Daca legea ar suna asa cum am spus, atunci as vota pentru legalizarea oricarui drog, sa curga banii in valuri laughing sa curga drogatii spre groapa ca riul, uite asa se mai selecteaza si specia umana, uite asa mai scapam si de lepre, de oameni uriiti, pentru ca cei care se drogheaza asta sunt, mai reduce si populatia lumii, si asa zic astia ca sintem prea multi.

La ora actuala betivii, drogatii is suportati din banu public, toti acesti handicapati nu muncesc, majoritatea din ei nu muncesc, ajung prin centre de astea de dezalcolizare, de cum se mai numesc, care is platite din banii oamenilor.

Si pentru ce? Cu ce ne ajuta pe noi betivii, sau drogatii? Ducase dracu, care are bani sa se rezolve, sa plateasca, care nu, lasat acolo in drum sa crape.
Asa ca atunci cand lumea va stii cum este legea, sai vad atunci ce or sa faca.
Bine ca drogatii oricum se vor droga, iar eu ii voi incuraja, ba leas si da eu dorguri moca, numa sa scapam de ei laughing

4 răspunsuri:
| majoccuben10 a răspuns:

Legalizam iarba.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca ar fi mai multi drogati, in prezent frica de pedepse, precum si o oarecare presiune sociala, limiteaza numarul acestora.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu cred că va fi la fel precum s și cu tutunul ori alcoolul.Adica numărul efectiv de cazuri de drogați va fi semnificativ mai mare.
Cum zicea cineva, datorita presiunilor și restricțiilor impuse de lege,numărul de cazuri este ținut oarecum in limitele normale, insa este și acest efect al încăpățânării umane, care constă comiterea unor lucruri interzise pentru adrenalina.
Acum, cum o dai, tot rău ar fi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, categoric nu ar trebui legalizate drogurile, ca ar murii oamenii nevionvati cu miile, din cauza drogatilor, care se urca la volan fara sa le pese peste cine dau si omoara.

Întrebări similare