| Sawarekh a întrebat:

Au fost fraudate alegeriile intre Nicusor si Simion sau nu?

Gurile rele spun ca s-a furat masiv in Diaspora, dar oare e asa usor sa furi sute de mi de voturi?

Unii vorbesc de 300.000 de voturi, altii de 500.000

Ma puteti lamurii?

Multumesc!

17 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Da, te pot lămuri eu: Simion este un mincinos care încearcă să copieze strategia lui Trump de la alegerile pierdute contra lui Biden în 2020. Cu alte cuvinte, "voi accepta rezultatul alegerilor numai dacă le câștig eu"

Alte întrebări?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lucrurile sunt simple.

NU mai sta dracu pe TikTok.

Alegerile au fost supravegheate de zeci de observatori independenti, straini si de ambele parti care au candidat. Nimeni nu a reclamat nicio frauda.

Verificarea votantului e electronica, numararea de voturi e filmata, procesele verbale sunt semnate de toate partile implicate in proces. Nu a contestat nimeni nimic de nicio parte.

NU ITI MAI LUA INFORMATIILE DE PE TIKTOK

| J0B0MAT a răspuns:

Și Simion a spus că nu s-au fraudat.A făcut o contestație puerilă pentru că i-a sărit lumea în cap, dar știa și el că totul a fost în regulă.
Și dacă s-ar fi furat 500k de voturi, tot Nicușor ar fi câștigat. Eu în schimb am văzut știri că i-au trecut în unele secții lui Simion câteva sute de voturi în plus. Speculații sunt din ambele tabere, dar realitatea e că nu se poate fura un milion de voturi.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru J0B0MAT):

Avea obligatii fata de sustinatori sa mai faca ceva dupa ce a pierdut. A scris si el o foita acolo sa nu zica aia din spatele lui ca nu a facut nimic

| Xena20 a răspuns:

Nu s-a furat nimic, a fost prezenta la vot prea mare sa se poată fura. S-a trezit lumea și a fost mobilizate masivă împotriva huliganului ăluia dubios de extrema dreapta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce este de lamurit daca insusi ipochimenul a recunoscut rezultatul votului, respectiv ca a castigat Nicusor Dan si ca rezultatul comunicat oficial este corect, corespunzand cu cel centralizat de AUR, in baza datelor comunicate de membrii sai din sectiile de votare?
Ia-ti datele din surse corecte, respectiv cele oficiale sau/si neutre.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu s-a venit cu nimic concret. Cei care zic asta, sunt cei din AUR si alte partide aliate+cealalta jumatate de Romanie care sufera de analfabetism functional si lipsa de informare.

E ca si cum s-a jucat un meci de fotbal, jucatorul unei echipe a dat gol, iar echipa adversa spune ca e offside. Insa realitatea o poti vedea pe VAR.
In cazul alegerilor, ND a castigat, iar AUR plange ca s-au furat voturile. Realitatea se poate vedea pe camerele de luat vederi din centrele de votare si de la reprezentantii acestora. Cum pana acum nu s-a venit cu nici o dovada concreta, gurile rele raman doar guri rele si atat.

| doctorandus a răspuns:

Alegerile n-au fost fraudate. De ce spun asta? In turul doi, atat in 2024 cat si 2025, au ajuns doar candidati anti-sistem.

| J0B0MAT a răspuns (pentru suntserios):

Eu sincer încep să cred tot mai mult că Simion a vrut să piardă.A doua zi era la șpriț, n-avea niciun stres.Mi-a șters comentariile în care îi ziceam că a votat cu ND și l-a ajutat să câștige. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru J0B0MAT):

Se prea poate, altfel nu vad de ce o dadea de gard in halul asta in campanie

| J0B0MAT a răspuns (pentru suntserios):

Mda, Simion e un personaj intrigant, ciudat, care ascunde niște lucruri, dar la bază eu cred că vrea binele țării. Oricum, mai bine să îi strângă el pe suveraniști în jurul lui, nu personaje ca Georgescu, Șoșoacă, Gavrilă. El a scos din joc candidații PSD și pe Ciolacu, fără el ajungea Ponta sau Crin cu ND și nu știu dacă mai câștiga în fața mașinăriei de partid. Eu nu mă mai iau de Simion, momentan.

| romeo78 a răspuns:

În primul rând, România este campioană la Analfabetism funcțional! Apoi, în era digitalizării, în epoca când se știe totul despre orice și oricine, să spui că s-au furat sute de mii de voturi este ca o întoarcere în timp, când alegerile se desfășurau 100 % manual!
A dacă era o diferență de maximum 100 k de voturi între Nicușor Dan și Simion, da existau suspiciuni rezonabile de fraudă! Dar când diferența se apropie de 1 milion de voturi, asta înseamnă că trebuiau să folosească dube ca să care voturile!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru doctorandus):

Da Simion nu e antisistem

| Cipi1212 a răspuns:

Simion delirează.

| Ka0ru a răspuns (pentru suntserios):

El asa se autocaracterizeaza happy

| minrest a răspuns:

Simion a avut 55% in strainatate. Diferenta a fost atat de mare, incat nu iesea Simion nici daca votau pentru el tori romanii din alte tari. Turismul electoral, de care vorbeste Simion, nu este posibil, caci ar apare acelasi nume pe doua liste. Toti reprezentantii AUR si POT au semnat procesele verbale, asta insemna ca nu au fost neregui in sectiile lor, si nu uita ca tocmai reprezentantii partidelor fac parte din comisii, confrunta listele si numara voturile.

| 4564561234435455 a răspuns:

Sursa oficiala:
https://prezenta.roaep.ro/......pv/results

Oricum nu stiu cine naiba la votat pe tiganu ala ca e vai m lui astia cu 3 clase