Nu îți trebuie un anumit nr de clase pentru a da la scoala de soferi, trebuie doar sa știi sa citești pentru a fi capabil sa dai sala. În legătură cu teoria, vei invata particular mai mult pentru a lua examenul teoretic, însă vei invata și în școală la orele de legislatie. În legătură cu condusul, se va ocupa instructorul de tine. Ca și acte din câte îmi amintesc îți trebuie o fisa medicala și cazier juridic. Și la finalul celor 10 clase vei primi o diploma.
Nu imi spare sa iti dau funda și nu stiu de ce ca esti singurul care a răspuns la toate întrebările mele. Apropo chiar dacă trebuie să fac 11 clase căci sunt la profesională, imi poate da diploma după ce termin clasa a 10-a?
Da îți poate Da, sau dacă nu ti-o Da atunci, ti-o poate da la început dr clasa a 11 a.
Multumesc și acum am putut să îți dau funda!
Legislatia rutiera actuala din Romania nu prevede vreo conditie de studii pentru obtinerea permisului de conducere, important este sa stii citi si scrie.
Dupa 10 clase poti obtine o diploma de absolvire a 10 clase.
1. Nu exista nici o lege in vigoare care sa reglementeze numarul de clase absolvite pentru a putea sustine examenul de permis.
2. Dupa terminarea celor 10 clase, ti se poate elibera la cerere o diploma care atesta faptul ca ai absolvit cele 10 clase. Mergi la secretariatul liceului unde ai terminat.
La secretariat se obține diploma de 10 clase, poți sa dai de permis indiferent câte clase ai
Legislația rutieră din Romania, stipulează clar: pentru a participa la examenul de obținere a permisului de conducere este obligatorie absolvirea a 8 clase, la un moment dat se pusese în dezbatere publică la parlament un amendament pentru a modifica in sensul că este obligatoriu să fi absolvent de liceu...dar a rămas tot varianta cu 8 clase
anonim_4396 întreabă: