Daca nu reuseste sa faca ce vrea si sa indrepte situatia actuala sigur va pleca, cel putin asa a spus.
Nu.
Dar nihiliștii ar jubila. Și chiar dacă ar pleca, asta nu va rezolva problemele economiei.
Nu.
Dar cred ca 80% dintre oamenii "suparati pe sistem" ar trebui sa plece la munca.
Nu, PSD și extremiștii ar trebui să plece acasă. Acum când foști premieri PSD se afișează cu rușii și comuniștii(la fel cum au tot făcut și alții că Iliescu, Ponta) ar trebui să fie clar pentru toți că țara a fost tot în mâna unor comuniști până acum și nu se va schimba mare lucru până când toate rămășițele comuniste și trompetele Moscovei nu vor dispărea din parlament.
Bolojan nu e perfect, cum nicio persoană nu e, dar față de comuniștii și fasciștii din PSD-Aur, omul e un sfânt.
Eu vad ca el se zbate in parlament sa faca ceva in legatura cu economia tarii. Stiu ca vom fi si noi nemultumiti de noul val de scumpiri si de taxe plus impozite. Dar asta e pretul pe care il platim dupa ce au stricat in urma, cei din PSD... Noi i-am ales ca popor, noi trebuie sa tragem "ponoasele".
O sa trebuiasca sa strangem cureaua in timpurile ce vor veni. Cel putin in viitorii 2-3 ani pana cand ne vom redresa cu datoriile externe si cu PIB-ul.
Acum e sansa comunistilor sa fie bucurosi, din moment ce adorau vechiul regim unde tatucul Ceasca, ne infometa pentru a avea 0 datorii externe.
În primul rând, dacă vă informați doar despre rețelele sociale, e bine din când în când să ieșiți din această lume virtuală și să căutați alte surse de informare!
Ceea ce face Bolojan acum, de este susținut de USR, mai ales, sunt reforme amânate de 4 ani, incluse în deja faimosul PNRR! Reforma pensiilor speciale, reforma administrativă, impozitul pe locuințe sunt în PNRR! Liberalizarea curentului electric a fost făcută haotic cu 4 ani în urmă, apoi au venit guvernele Ciucă-Ciolacu care au mai temperat facturile. Doar că nu s-a mai putut prelungi această temperare și o trăim din plin liberalizarea.
Deci, cei care ar trebui să răspundă de haosul de acum e tripleta din 2021: Johannis, Câțu și Barna, care au declanșat scandalul politic, apoi ieșirea de la guvernare și aducerea PSD la guvernare!
Doar el? 99.99 % din clasa politica din România trebuie sa aibă ca domiciliu un tomberon!
Ce vina are tomberonul? Mai bine la Rahova, Giurgiu sau Poarta Albă!
Bună si asta! Dar cu 12 ore zilnic la lopata și târnăcop! AI tu chef sa le plătești cazare & mâncare? Treaba ta...
La penitenciarele din România e LUX în ziua de astăzi. Mai ales la Arad, la Dănuț. (Bine că l-au schimbat).
Direct la Alcatraz trebuie duși!
Bun raspuns. Nu pot vota.
Și pe cine pune Unchiul in loc? Că e greu tare cu parlamentul asta așa fragmentat
Eu? Nu ma bag! Dar asta a impus prea multe, erau impozitate pensiile, acum le trage si CAS. Eu stiam ca doar de la 3000 lei in sus se percepe, dar vad ca mamei si unchiului meu le-a tras si din 800 lei. Eu nu inteleg cum unuia cu 800 ii tragi 80 lei si unuia cu aproape 5000 vreo 200? Asta e mai rau ca Ciolacu. Sa vina unul din USR sau AUR, ca leprele PSD-PNL tot o apa si un pamant sunt.
Pai de ce nu te bagi?
Ma ridica cu mascatii la miezul noptii daca vorbesc ce nu trebuie. Am zis eu si de covid19 pe Facebook acum 3-4 ani, ca nu am miros normal, unul mi-z zis ca imi pute nasul, eu nu prea sunt cu politica, dar o sa fie din ce in ce mai rau,
Sa vina aur sa te intorci la comunism Ș))
Aia 800 de lei nu sunt pensie. Asa este?
Nu vreau AUR și Călin Georgescu!
Ba da. Au după tatal lor fost prizonier de razboi
Și sa vrea AUR nu pot face ce poftesc ei. Asa naiv ești? Sforile sunt trase de alții, tara noastră e marioneta.
Nu. Oamenii le spun "pensie" dar sunt indemnizatii.
Indemnizatiile se impoziteaza 100%.
Ce treaba are una cu alta?
Asta zic si eu TVA 21% e mic. Eu zic sa il faca minim 35
Poți să ne zici 3 masuri pe care le lua un premier Aur pentru reducere deficitului?
Un premier AUR nu este bun.
3 masure ce NU ar lua ar fi sa puna mamele in concediu crestere copil sa plateasca cass
sa puna pensionarii cu pensii sub pragul de 3000 dar cu pensie de handicap sa plateasca cass ( da da, este adevarat, cauta)
nu ar dubla impozitele pe proprietati
Că nu sunt in stare sa facă nimic te cred, întrebarea era invers, ce sunt in stare sa facă, dar iau răspunsul tău că pe un "nimic"
Nuuu
Sustin, eu zic ca trebuie sa le taie mai mult studentilor, profesorilor, bugetarilor( doar alora mici, secratare, de prin comine, functionari locali etc)
Sa nu se atinga de magistrati.
Nu. Nu daca face treaba. Dar daca mai cedeaza, atunci mai bine sa plece ca e ca toti ceilalti.
DaciaRomania întreabă: