Criminalitate ridicata au avut tot timpul. Ca Trumpescu e pion rus, asta e alta problema...
Se vede că îl iubește pe Putin!
Criminalitatea ridicata in SUA e deja pleonasm. Nu stiu ce vedeti asa de grozav la America.
Prin simplul fapt ca mai oricine are acces la arme, da dovada de cat de inapti sunt ca natie. Un om cu inteligenta redusa, nu ar trebui sa detina o arma de foc. E de ajuns sa superi un dement pe strada cand il claxonezi sa se dea mai la o parte, si sa te trezesti cu plumb la tampla.Asta e prima.
A doua inconvenienta la ei e ca trebuie sa muncesti minim la doua job-uri pentru a te putea intretine. Si daca ai patit ceva medical nasol, platesti de iti vine sa-ti dai lama singur.
Daca chemi de exemplu o ambulanta, trebuie sa platesti minim 1000 de dolari. Nu e gratis ca in Europa. La ei toate facilitatile medicale sunt private. Nu lucreaza cu statul.
Decat sa locuiesc in America, mai bine ma duc in India. Macar acolo te descurci ok daca ai gena romaneasca de gandac de bucatarie
Taxele tale platesc pentru ingrijire medicala gratuita in Europa, ale lor platesc la Israel. In concluzie, nu exista Mos Craciun.
Sunt constient unde se duc taxele mele. Plang de fiecare data cand primesc fluturasul ![]()
Ce vreau sa spun e ca in America pe langa ca platesti taxe, daca ai o problema medicala, platesti in plus o caruta de bani la spital.
Este într-adevăr civilizație.
Nu tin cu nimeni cand e vorba de America dar totusi ce au putut sa faca repbulicanii cu latino-americanii si sa ii jigneasca in halul asta, am inceput sa simt un gust amar pentru acel partid in general!
Deciziile care se iau la nivel politic nu sunt rationale. Guvernul Ratiunii ascunde interese ascunse.
Trebuie sa la fragmentam puterea la Decizie mai mult decat separarea puterilor. De la Unu ajunge o Clasa iar de la clasa ajunge universalul.
Ai văzut la tv că însuși Donald Trump a recunoscut că lumea îl consideră un dictator?
Una e ce zice lumea despre tine, alta e ceea ce chiar esti, in cazul lui presedintele legitim, ales democratic al SUA.