| numeutilizatorrrr66 a întrebat:

Bună seara! Am o situație: eu și băiatul acesta ne-am cunoscut anul trecut, am format o relație ceva timp, dar din cauza părinților mei ne-am despărțit, adică și ei au contribuit la asta fără să știe, din cauza felului în care sunt ei. Am încercat să vorbesc cu mama despre el, îi știe părinții dar totuși știe ca tata nu ar fi de-acord pentru ca nu vrea nicicum sa ma vada intr-o relatie, pe mine ma face sa ma simt prost, este abuziv verbal cand nu ii convine ceva și de mulți ani mi-a încălcat intimitatea pe langa toate astea. Deci de asta nu mă susține nici ea (din cauza lui). Atunci când am avut neînțelegeri nu le-am putut rezolva în realitate, să le discutăm, ne-am despărțit. Recent de ceva timp am început să vorbim din nou, eu având 17 ani și el fiind deja major. Dacă eu m-aș muta la el, am auzit ca în caz ca ar veni poliția ar trebui doar să semnez ca sunt de acord să raman la el după ceva lege, este adevărat? Sau dacă ajung să mă mut la el ca să scap de mediul toxic, legal vorbind ce se poate întâmpla? Nu am întreținut relații sexuale și nu am făcut nimic rău. Vreau doar să scap de mediul acesta toxic, să mă simt în siguranță. Am avea cum sa ne întreținem și să fie totul ok, doar această problemă pe care v-am explicat-o, să nu îi fac rău cumva lui și totodată mie (să ajung din nou acasă) prin această acțiune. Va multumesc frumos.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„eu având 17 ani și el fiind deja Major."
Daca parintii tai nu sunt de acord cu aceasta relatie, se pare că el este mult mai MAJOR decat tine. Asta cred ca ii deranjeaza cel mai mult.
Daca intelegi ce vreau sa spun.
Pana la implinirea varstei de 18 ani esti sub tutela parintilor.
Asa ca mai asteapta.

| Peli75 a răspuns:

Nu te lua strict după părerea mea dar eu îți zic cazuri reale. Cunosc pe cineva care a vorbit cu un băiat, și mama fetei o mers la politie să îl reclame. Știi ce a făcu poliția? I-a râs mamei fetei în nas. La fel s-a mutat altă fată la iubitul ei, din cauza a ceva genu ca tine. Ce s-a întâmplat? Nimic
Ce se poate întâmpla este să facă declarație la poliție asupra lui, cu ceva grav ( gen că te violează, îți ia dreptul la libertate, sau poate ceva legat de droguri) iar dacă poliția l-ar afla cu din astea, atunci da, ar fi o problemă. Dar până atunci, recomandarea mea este să încerci să vorbești cu părinții, și să ții legătură cu ei, indiferent dacă te muti sau nu la acest băiat!