Sunt slabe sanse daca nu ai dovezi solide, in primul rand ca ai cumparat de la acea saormerie, ca mancarea era stricata si ca de la acea mancare te-ai imbolnavit.
Pentru aceasta nu este destul dovada cu fotografia ci o analiza a carnii.
Nici o sansa sa castigi la judecata, nici macar nu ai ce sa demonstrezi, fiindca nu ai dus acea saorma imediat la analiza de laborator specifice iar tu nu ai ajuns in spital cu probele serioase de stomac, voma etc ca sa se poata recolta proba din voma ta si sa se constate ca ai mancat ceva stricat si ce anume a fost acea mancare.
Fotografiile nu sunt evidenta, fiindca la mancare este nevoie de analize de laborator, nu de poze.
Tot ce poti sa faci e sa faci o reclamatie la protectia consumatorului si ei ii vor amenda / inchide. Cu datul in judecata nu rezolvi absolut nimic
Nu stiu, mai. Pentru niște oaspeți (printre care si eu) a gătit cineva mâncare ca la tailandezi acasă. Toate produsele erau proaspete, dar mirosea a gunoi.
D-aia daca restaurantele chinezești ar avea mâncare chinezească reală, n-ar găsi mulți clienți în UE.
Fotografiile cu carnea nu înseamnă absolut nimic. Puteai să fotografiezi carne stricată oriunde, nu este o dovadă că respectiva shaormerie serveste carne stricată.
În primul rând ar trebui să le faci o plângere la protecția consumatorului, și ăia să vină și să constate nereguli.
Abia apoi te poți gândi să-i dai în judecată, dar chiar și așa va fi foarte greu să câștigi pentru că este foarte greu să demonstrezi că te-ai îmbolnăvit după ce ai mâncat fix shaorma de la ei.
Cât o costat? Eu unul o aruncam la gunoi. Dacă avea 2 stele era clar, dar tot te-ai dus. Eu numai din locuri frecventate am mâncat, am primit și cadou de curând una de la patron. A fost ok! Din București sau alt oraș? Numai sa ii reclami, atât.
Te duci degeaba să reclami oriunde! Degeaba!
Dacă vrei să poți face o reclamație ca la carte, mergi în aceeași shaormerie, comanzi același produs, ceri și păstrezi bonul fiscal, spui că shaorma o vrei la pachet. Apoi, fără să te atingi de ea, mergi direct la protecția consumatorilor și faci reclamație. Le explici, ce ai pățit data trecută și nu ți-ai dat seama că trebuie să oprești bonul fiscal și o parte din shaorma.