| DnIon a întrebat:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?

19 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Doar așa, pentru noi: in ce calitate intrebi tu de părerea altora despre președinte? Vrei să-l propui șef la ONU sau NATO sau FMI sau FBI sau CEC?

| Wr3nch a răspuns:

Ok dat contextul. Macar nu tace ca Ciolanis in mandatul 2.

| gabicoo a răspuns:

Până acum: O mare dezamăgire!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru gabicoo):

De ce spui asta? Urmaresti doar presa sau urmaresti si postarile prezidentiei de pe FB? (putem presupune ca e ND cel care posteaza, dar cel mai probabil e cineva care scrie in locul lui majoritatea postarilor)
Ca sa raspund pentru mine la intrebare, sunt multumit in mare, dar si dezamagit de unele aspecte. La primarie a avut timp doua mandate, acum cel mai probabil nu il va obtine pe al doilea daca nu trage mai tare. Partea trista e ca si atunci cand face lucruri bune, presa cam ignora si trebuie sa urmaresti exact ce si cum se intampla, nu sa te bazezi pe ce vehiculeaza mass-media.

| mariuspinciuc a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Este părerea lui, n-are voie omu să aibă o părere că este o mare dezamăgire? Precum și tu ai o părere că ești mulțumit și dezamăgit.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru mariuspinciuc):

Desigur ca are voie, dar sunt curios de argumente. Atita tot.

| TimberWolf a răspuns:

Cine, Nicu Sordan?

| eliancodrut a răspuns:

Oameni mai ancorati in politica prin analizele pe care le fac spun ca este cel mai slab presedinte. Iar faptul ca a fost de acord cu semnarea tratatului Acordul comercial UE-Mercosur fara sa stie populatia si fara acordul organismelor carora trebuia sa le ceara parerea, reprezinta o infractiune. Dar la noi, in Romania nu mai conteaza legile.

| Misteriosul333 a răspuns:

Că este marioneta altcuiva.

| suntserios a răspuns (pentru Misteriosul333):

A cui? Vino cu dovezi la ce scrii.

| DnIon explică (pentru suntserios):

Eiii a spus si el asa

| Misteriosul333 a răspuns (pentru suntserios):

Nu cu răutate, are dreptate DnIon.

Cu prostie, nu cu rautate.
Cand incepi si repeti lozinci folosite de cei care incearca sa destabilizeze tara o faci din doua motive.
1. Esti ticalos si urmaresti ceva
2. Esti prost si atat poti.

Eu stiu bine ca partidul ala mizeaza pe categoria a doua.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru suntserios):

Am înțeles, acum calmează-te, controlează-te și fii mai civilizat, nu este nevoie să jignești mereu și să obligi omul să facă cum vrei tu, fiecare este liber să facă ce vrea, cine ține cu criminalii acum, cel care vorbește urât sau cel care vorbește frumos? Haide să fim oameni maturi, nu copii de grădiniță. Lasă-mă în pace, ai prins drag de mine? Fii mai optimist.

Dar fii ticălos doar pentru tine acasă în privat. Nu e nevoie sa faci propaganda pentru un criminal că atunci devii imbecil.

| Aurel100009 a răspuns:

Nu e bun de nimic, dar altul mai bun nu mai era

| DnIon explică (pentru Aurel100009):

Simion nu era mai bun?

| Aurel100009 a răspuns (pentru DnIon):

Nuu, ala fiind tigan, fiind si nebun, scandalagiu, distrugea complet tara, era si mai rau cu ala

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Aurel100009):

Ce ai fi facut tu in locul lui diferit pana acum? Ce a facut in iesirile lui din strainatate care sa te faca sa iti fie rusine ca te reprezinta?