| mAlexandra a întrebat:

happy Am dat de o mare problema azi, n`i s`au furat actele. buletine,pasapoarte, actele de la masina, certificatele de nastere, tot! Ce ar putea face hotu cu ele? Sincer ma cam sperie chestia asta.
Fundita celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Yusuke16 a răspuns:

Poti sa le declari pierdute, sa te duci la evidenta populatiei, unde se declara pierdute(nule) asa nu mai au nici o valoare in mana nimanui.Dar daca te duci tarziu cel care le-a furat poate sa faca credite la banci si altele.

Funda?big grin

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Actele furate se declara la politie, nu la evidenta populatiei si devin nule dupa declararea ca furate.
Pot fi folosite pentru diverse activitati ilicite, nu stii ce le poate da prin minte unora. Numai bine!
P.S. Asta chiar n-am mai auzit, cum v-ati pus toti, toate actele, in acelasi loc?

| mAlexandra explică (pentru Ioandelasal):

Eu cu familia mea, locuim in Grecia si vrem sa ne facem cetatenie greaca si ne-au trebuit toate actele. I le-am dus unui contabil si baiatul a lasat actele in masina, si in seara aceea i`a fost sparta masina, dar adineauri ne-a sunat si ne-a zis ca a gasit actele aruncate langa un cos de gunoi, probabil cautau doar bani. Multumesc oricum la toti pentru raspunsuri.

| lostcontrol12 a răspuns:

In primul rand ar trebui dat anunt ca se considera nule si anuntat in prealabil la politie. Dupa ce faci asta nu se mai poate intampla nimic.

| Yusuke16 a răspuns (pentru lostcontrol12):

La evidenta populatiei se declara actele in principal buletinul ca fiind pierdut.

| ValiNicolae a răspuns:

Eu cred ca o sa-si faca abonament la Vodafone sau il foloseste pe net sa te de-a in judecata!