| Markus30 a întrebat:

Bună TPU, am sunat la 112 pentru durere de spate atroce neputînd să mai merg în picioare acolo nu mă văzut nici un ortoped sau neurolog nu mi au făcut vreo raza sau vreo analiza și au pus diagnostic de contractură musculară a dat o rețetă și a spus sa mă duc cu ea la Dr de familie în cazul în care eu nu pot să mă duc la magazin după mîncare la Dr de familie nici atît Am făcut un Rmn în particular deplasare cu taxi foarte grea pentru mine și ca rezultat 3 hernii discale cu contacte radiculare cu amprentare sac dural fisura marginală disc etc și ei m au trimis acasă cu diagnostic Contractură musculară întrebarea mea este Ce trebuia să fac eu atunci că nu cunosc legislația și ce trebuie sa fac acum pentru că nu mă pot duce nici să iau mîncare de la magazin de abia merg prin casă urlînd de durere dacă sun la ei și îmi dă o rețetă și mă trimite acasa din nou ce pot sa fac? Mulțumesc.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand sa te prezinti la spital cu rezultatul de la RMN.
Apoi poti sa reclami la conducerea spitalului si la colegiul medicilor.
Daca nu se rezolva poti da spitalul in judecata.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Mergi cu RMN-ul la medicul de familie sau suna-l sa vina sa te consulte acasa. El te va trimite la internare urgenta.

| romeo78 a răspuns:

Sună la asistență socială și cere ajutorul pentru a putea să vă faceți cumpărături. Apoi, sunați la Casa de sănătate, din oraș și spuneți situația în care vă aflați, ce ați pățit, iar la final, întrebați dacă vor să rezolvați pe cale amiabilă sau la tribunal cazul de malpraxis și RMN-ul plătit de dumneavoastră.
Dar, intrați pe site-ul spitalului și scrieți ce ați pățit!

| Năsăud a răspuns:

Aici au dreptate cu contractura musculară.
Muschii intăriți au apăsat pe coloană și au ajuns la nerv.
Dar nu are rost să faci deocamdată operație.
Se rezolvă de obicei prin terapie manuală.
Si nu e diagnostic de urgente.
Ai amortire pe picior?
Coboară durerea pe picior?