| GncDanut a întrebat:

Bună ziua!
Am o intrebare, poate ma ajuta cineva cu un răspuns…
Daca te căsătorești în SUA, și viitoarea soție e cetățean american, iar eu am viza turistică…..pana primesc green cardul mai am dreptul sa merg in SUA?

Răspuns Câştigător
| EchoOfLogic a răspuns:

Consultanta un avocat.El îți va oferi îndrumări privind acest lucru.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu functioneaza asa!
la expirarea vizei de turist ai obligatia sa te intorci in Romania si sa demarezi actele de emigrare, conform legislatiei in vigoare, chiar daca te-ai casatorit cu o americanca.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si crezi tu ca gasesti o femeie care vrea sa se marite cu tine? Asta este mai mult pe interes casatoria asta nu exista deloc iubire, tu ce oferi? Ca o femeie si americanca daca tu esti un sarantoc care vrei sa te imbogatesti peste noapte si sa traiesti pe spinarea ei nu va fi proastă sa te ia de sot, si alea sunt pe interes cum esti si tu, si ea vrea un barbat cu bani nu o sărăcie profitoare.

| GncDanut explică (pentru CristiDinBucuresti):

Stimabile, ești într-o gravă eroare.
Dacă ai fost beat când ai scris, ai o scuză……. Dacă nu, atunci ai o problemă!
Tu ai impresia ca un medic are nevoie să trăiască pe spinarea cuiva sau să fie întreținut de cineva?
Dacă tot nu poți să oferi un sfat, nu ar fi mai bine să îți vezi tu de treaba ta și să nu mai comentezi aiurea fără să cunoști situația?
Probabil stai pe ajutor social, te plictisești și în loc să faci ceva util te-ai gandit tu să comentezi aiurea
Să nu crezi ca toată lumea e parazit social asa cum ești tu…. Probabil te-ai gândit ca așa ai proceda tu dacă ai fi în situația mea ….dar nu ești.
Așa că…. ciocu mic și joc de glezne!✌️

| gabicoo a răspuns:

Mai bine pune întrebarea pe Chat GPT.

| Lukasssz a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un avocat specializat in imigrari, mai ales in timpurile noastre cand Donald Trump nu se joaca cu migrantii ilegali. Ultimul lucru pe care il vrei e sa ajungi in Alligator Alcatraz.

| Xena20 a răspuns:

Pai daca te-ai căsătorit acolo cum sa nu ai dreptul sa stai acolo?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Xena20):

Unde-i legea nu-i tocmeala si nici joaca de copii.
Nu ai legal dreptul sa stai acolo daca nu esti cetatean american sau nu ai viza de permanent rezident sau de alta natura, care sa-ti permita sederea acolo, chiar daca esti casatorit cu un american(americanca).

| Xena20 a răspuns:

Știu că cetățenia nu se obține așa ușor chiar daca te-ai căsătorit, dar din moment ce ești căsătorit cu o americanca normal că ai dreptul sa stai la ea acolo, doar sunteți căsătoriți! Deci cum naiba sa nu te lase să stai acolo?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Xena20):

Nu, nici chiar daca etsi casatorit cu un cetatean american NU poti sta ilegal in America.
Tu nu vezi ce se intampla acum in America?
Nu vezi ca sunt prinsi si eliminati toti cei care stau ilegal acolo, indiferent ca au nascut copii in america?
Este strigator la cer, dar nu=si pot lua copii fiindca aia sunt nascuti in America, dar ei sunt ilegali, asa ca parintii sunt prinsi si dusi in lagare pana sunt scosi din America, iar copii lor nascuti acolo sunt dusi in case de copii, pana aprintii ajung in tara lor de bastina si fac cerere la Ambasada americana sa-si recupereze copii.

| MercyAngel a răspuns:

Păi nu locuiești deja în SUA? Cum adică dacă mai ai dreptul să mergi în SUA?