| IonescuG a întrebat:

Buna ziua. Platesc taxa pentru accesul in interiorul parcarii. Problema mea este ca in regulament este urmatorul alineat: "Accesul personalului... cu mijloace auto personale se poate face numai cu legitimație de acces în incinte, în limita locurilor de parcare disponibile. Legitimațiile de acces se eliberează contra cost, cuantumul taxei fiind aprobat anual..."

Acum, intrebarea mea este. Este legal sa percepi o taxa pentru un serviciu pe care nu il poti garanta? Mi s-ar parea normal sa fie emise un numar de legitimatii egal cu numarul de locuri de parcare.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu daca se elibereaza mai multe legitimatii decat numarul locurilor de parcare, ar trebui sa te interesezi la cei care le elibereaza.
Daca se elibereaza mai multe nu este normal si nici chiar legal, respectiv sa incasezi bani pentru un serviciu pe care este posibil sa nu-l poti presta.

| sierra1 a răspuns:

Dar legitimațiile alea mai au niște/alte beneficii?

| eliancodrut a răspuns:

In Romania totul este posibil. In municipiul in care locuiesc se plateste abonament pentru locatari in zona blocului unde locuiesti. Dar daca nu gasesti loc trebuie sa parchezi in alta parte unde platesti o alta taxa. Nu sunt locuri pe nr. locuintelor. Am contestat acest lucru chiar si in instanta. Mi-a fost respinsa contestatia.