Exceptând faptul că acum are ceva probleme cu un genunchi, pare un tip robust. Am înțeles că a făcut și ceva sport.
Are vreo realizare mai deosebita in Cv-ul sau? Presedintele e cea mai inalta functie in stat, asta inseamna ca e peste profesorii universitari si peste medici si peste oamenii astia cu scoala multa ma gandesc ca pentru o astfel de functie trebuie sa ai ceva realizari mai deosebite in cv-ul tau.
Idolul unor esecuri educationalo-profesionale, care au drept de vot doar pentru ca ar fi mai complicat si mai scandalos sa delimitezi cumva oamenii majori de malformatiile care nu au fost avortate la timp, dar nici nu se incadreaza in gradele de handicap.
O persoana care a reusit sa combine cele mai mari defecte sociale sub forma unei credinte in scop politic, sau mai simplu zis: un pro-rus.
Cand aud ideile pe care le promoveaza, imi aduc aminte de anii '90 (pe care i-am prins), cand Romania era 100% suveranista si democratica, adica o balta uitata de lume, cu economia sub nivelul marii, sistem corupt/ineficient si nici o piata de desfacere pentru nimic.
Un om deosebit, de prost, sau de șmecher.
Ori tot ce a spus și a reprezentat sunt propriile idei, ori a proiectat aceste idei cu un scop foarte precis.
Ce păreri mai vreți. Nu v au zis procurorii tot? Nu v au zis serviciile rusești pe fata?
Un fals și un terechea berchea, influencer cu discursuri furate din filme despre cum România este distrusa și el o va salva de pe Tiktok și imprietenindu-se cu Rusia și America! Omul delireaza rău de tot!
"Trebuie să moară mintea ca să ai libertate. Adică tu trebuie să trăiești în starea de non-minte." - Calin Georgescu
Mai e nevoie de comentarii?
Mi se pare suspect, nu-l știm de mult timp, a apărut așa căzând din cer... sigur a venit la prezidențiale să candideze cu un motiv.
Conceptul spiritual de "non-minte" sau "golul mental", care este prezent în mai multe tradiții filosofice și spirituale, precum Budismul Zen, Taoismul sau unele curente ale misticismului. Ideea centrală este eliberarea de gândurile obsessive, de atașamente și de constrângerile mentale pentru a atinge o stare de libertate interioară și conștiință pură.
Nu este vina domnului Georgescu ca unii nu inteleg despre ce este vorba.
Deschidem și noi șampania ca nu îl mai lasă să candideze?
Uite una așa, aproape de ziua lui, că despre asta e vorba: https://clubmistic.ro/......u-planeta/