Frumos formulata intrebarea.
Esti in Romania - aici, toata lumea se pricepe la cel putin doua lucruri: fotbal si politica.
Ma regasesc in cele spuse de tine. Si eu in trecut eram pasiv si foarte lipsit de rabdare la discutii politice. Dar in timp observi ca multe din balariile spuse si auzite de peste tot, selectate pentru esenta, ajung sa-ti contureze o usoara imagine a ceea ce se intampla in comunitatea in care traiesti (asta in cazu' in care te intereseaza).
Parere personala: peste tot se fura. Singura diferenta dintre Romania si alte tari mai bine dezvoltate este facuta de Cat si Cine. La noi se fura Cat mai mult si de persoane foarte neproductive. Pe mine nu m-ar deranja sa fure Guvernu cat poa' sa duca in spate - atata vreme cat eu si ceilalti cetateni am duce-o bine. Dar aici, puterea intelectuala este subminata la maxim - tara ajungand sa fie condusa de prea multi derbedei ce nu vad decat interesul propriu.
Da' nah. faina tara macar ![]()
Numa' bine!
@maria taci ma ca omul asta gandeste cat se poate de bine, si vreau sa comentez cu 4 cuvinte. Vai de tara noastra...